News Flash:

Peek & Cloppenburg a deschis cel mai mare magazin din vestul țării în Iulius Town Timișoara

9 Octombrie 2019
2285 Vizualizari | 0 Comentarii
P C Iulius Town Timisoara 02

Timișoara, 8 octombrie 2019: Cele mai frumoase magazine ale brandurilor internaționale, un mix complet de shopping și suprafețe extinse. Acestea sunt coordonatele pe care le propune Iulius Town Timișoara, primul proiect mixt din vestul țării care oferă regiunii cea mai mare suprafață de retail din afara Capitalei, de 120.000 mp. De curând, portofoliul de branduri a fost completat cu un flagship store al cunoscutului retailer Peek & Cloppenburg.

Săptămâna trecută, brandul internațional de top a deschis cel mai mare magazin din regiunea de vest a țării, în noul corp de clădire prin care s-a extins Iulius Mall Timișoara, parte integrată a ansamblului mixt. Noua destinație de shopping de modă ocupă aproximativ 3.600 mp, o suprafață generoasă, dispusă pe două niveluri. „Prezența Peek&Cloppenburg cu un flagship store în Iulius Town confirmă preocuparea noastră continuă de a le oferi clienților multiple opțiuni de shopping, pe măsura exigențelor și preferințelor lor. Ne bucură parteneriatul cu un brand atât de puternic, recunoscut pentru calitatea și inovația sa. Suntem convinși că reprezintă o colaborare de succes, care se va bucura de aprecierea publicului iubitor de fashion”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Peek & Cloppenburg le oferă clienților experiențe complete, indiferent de stilul adoptat, casual, office, clasic sau elegant. Gama variată de propuneri, care poartă semnătura unor designeri celebri, unor branduri internaționale de top sau reprezintă mărcile proprii, atât de apreciate, asigură o garderobă în tendințe, pentru birou, timp liber, ceremonii sau orice altă ocazie. Peek & Cloppenburg se adresează tuturor categoriilor de vârstă, prin colecții actuale, care includ o selecție de piese în trend, ce oferă un look modern. Totodată, clienții beneficiază de consiliere profesională, calitate, stil, inspirație și alegeri la cele mai înalte standarde.

Fondat între anii 1900-1901 în Germania, Peek & Cloppenburg este unul dintre cei mai apreciați retaileri de modă din Europa, cu o rețea de peste 140 de magazine, în țări precum: Germania, Austria, Olanda, Belgia, Elveția, Slovacia, Polonia, Ungaria și Țările Baltice. În România, retailerul este deja prezent cu șapte magazine, cel mai recent fiind inaugurat în Iulius Town Timișoara.

***

Despre Iulius Town Timişoara

 

Iulius Town Timişoara, dezvoltat de companiile IULIUS și Atterbury Europe, reprezintă principala atracție de business, shopping şi loisir din vestul țării. Este primul proiectul mixt și, totodată, cea mai mare investiție din regiune, în valoare de 443 milioane de euro, ce include: cea mai mare suprafață de retail din afara Bucureștiului – 120.000 mp și 450 de magazine, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sănătate şi fitness din România, un pol regional de business cu 100.000 mp de spații de birouri clasa A, trei săli de evenimente, restaurante şi cafenele tematice, un parc, carusel pentru copii şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

Despre Peek & Cloppenburg

Peek & Cloppenburg este un retailer de modă independent, organizat ca întreprindere familială și lider de piață pe segmentul vestimentar superior, cu aproximativ 16.000 de asociați și peste 140 de magazine, în 15 țări din Europa. Peek & Cloppenburg oferă o gamă variată de produse pentru toate preferințele în materie de stil și la prețuri accesibile, de la branduri internaționale, până la mărcile deținute de companie. Gama de produse include opțiuni vestimentare pentru orice ocazie, de la vestimentație casual și business, până la ținute de seară. Peek & Cloppenburg își alege cu grijă produsele pentru a stabili tendințe și pentru a-și inspira cumpărătorii. Mai multe informații găsiți pe https://www.peek-cloppenburg.com/ro.

Galerie Foto

P_C_Iulius_Town_Timisoara_01
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006097 (s)