News Flash:

In Iulius Town s-a deschis Garage Boutique, o imbinare apetisanta si aromata intre coffee shop si bakery

23 Mai 2019
1458 Vizualizari | 0 Comentarii

Timișoara, 23 mai 2019: Ansamblul Iulius Town Timișoara (denumit anterior Openville), primul proiect mixt din vestul ţării, va reprezenta polul regional de business, cu 100.000 mp de spații de birouri, și principala atracție de shopping și recreere, incluzând cea mai mare suprafață de retail din afara Bucureștiului, de 120.000 mp.  Cei peste 3.300 de angajați prezenți în clădirile de birouri din ansamblul Iulius Town au acces facil la numeroase servicii, magazine, cafenele și restaurante tematice, atât în Iulius Mall Timișoara, cât și în spațiile de retail amenajate la parterul clădirilor de birouri.

Una dintre locațiile cu un concept inedit este și Garage Boutique, inaugurată recent la parterul imobilului office UBC 1, care propune o îmbinare între coffee shop și bakery. Are la bază conceptul „to go”, fiind locul de unde poți alege o cafea proaspăt prăjită și aromată pentru a o savura la birou, în drum spre o întâlnire de afaceri sau relaxându-te în aer liber. Pentru cei care vor să se delecteze în tihnă cu băutura energizantă, Garage Boutique oferă un ambient modern și prietenos, cu design de inspirație industrială.

Noua locație oferă specialități de cafea originale, preparate pe loc sau disponibile în varianta ambalată, măcinată sau boabe. Iar pentru că include și segmentul bakery, cafeaua poate fi însoțită cu produse de patiserie, pâini cu maia naturală în combinații inedite și deserturi delicioase. În meniu se regăsesc tartelette, cheesecake-uri, cookies, carrot cake și multe alte opțiuni apetisante.

Iulius Town încurajează inițiativele antreprenorilor bănățeni, acomodând în ansamblul mixt noi concepte premium ale unor nume internaționale, dar și proiecte ale brandurilor locale. Garage Boutique este un business timișorean, care a început în 2015, iar locația din ansamblul mixt este cea de-a treia.

Iulius Town Timişoara va reprezenta principala atracție de business, shopping şi loisir din vestul ţării. Prima etapă a ansamblului mixt, aflată în curs de finalizare, va include: cea mai mare suprafață de retail din afara Bucureștiului, de 120.000 mp, 450 de magazine, noi branduri, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sănătate şi fitness din România, polul regional de business cu 100.000 mp de spaţii de birouri clasa A, trei săli de evenimente, restaurante şi cafenele tematice, un parc, un tunel auto şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

Galerie Foto

02.JPG
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006037 (s)