News Flash:

Ce se intampla cu adevarat in spatele cortinelor saloanelor de masaj erotic

20 Noiembrie 2019
1441 Vizualizari | 0 Comentarii

Salonele de masaj erotic inca fac parte din realitatea zilelor noastre. Sunt o atractie indeosebi pentru publicul masculin. De vreme ce au continuitate, este clar ca public interesat tot exista. Ramane insa aceeasi controversa despre ce se intampla realmente aici sau in ce mod reusesc saloanele de acest gen sa multumeasca publicul incat acesta este mereu receptiv si se intoarce si alta data pentru a solicita astfel de servicii.

Ingredientul cheie consta in erotism

Desigur ca atractia numarul unu consta in partea erotica a acestei povesti. Este o experienta ce ii pune pe barbati fata in fata cu o femeie superba, pregatita temeinic, care cunoaste secretele erotismului si stie unde si cum sa maseze. Pentru unii este o alinare, pentru altii o experienta ce nu se repeta in viata reala, de unde si dorinta de a avea parte de asa ceva.

Un salon de profil, masajclub.ro, denota si mai mult curaj pe acest segment de activitate si propune servicii complexe. Aparte de masajele ce se desfasoara in cadrul salonului, masaje dedicate publicului masculin sunt cele pentru cupluri si care se pot desfasura si in camera de hotel. La alegere, cuplul poate opta pentru una sau doua maseuze care sa le fie companie pe drumul lor spre culmi ale placerii.

Pentru ca nu poti ramane indiferent cand vine vorba de o femeie superba, cu un trup de zeita, pentru ca aceasta poate realiza masaje diverse si dintre cele mai complexe, nud sau topless, eroticul din aceasta experienta isi spune cuvantul este in mod cert un motiv bine intemeiat pentru care publicul revine in acelasi loc, in cautarea posibilitatii de a face dintr-o fantezie, o realitate.

Dincolo de usile inchise

De indata ce treci pragul unui salon de masaj erotic esti intampinat regeste. Aici regula numarul unu este despre confidentialitate si intimitate. Astfel, sesiunile de masaj nu trebuie sa fie presate de timp si de urmatorul de pe lista. Sunt detalii pe care desi nu le denota clientii, sporesc si ele confortul. De aceea, exista in unele cazuri posibilitatea de a prelungi sedinta – de la 60 la 90 de minute. Acest extra timp va fi taxat, dar ce mai conteaza asta cand totul este in masura sa ofere o experienta unica?

Dincolo de usile inchise, oricine se simte rasfatat, purtat intr-o altfel de lume unde nu exista constrangeri ale mentalitatii traditionale, unde nu te cunoaste nimeni, nu te judeca nimeni. Este o asa zisa libertate de a explora senzualitatea.

Pentru un astfel de episod doritorii trebuie sa plateasca cateva sute de lei. Preturile sunt rezonabile, dar cei interesati ar trebui sa tina cont de ceea ce include pretul aferent. Spre exemplu, un salon de profil, Artemis, ofera si mini bar gratuit. Calitatea serviciilor este distinsa si prin echipa de fete, bine instruite, selectate dintre cele care arata foarte bine.

Pana sa faca pasul concret de a programa o sedinta de masaj de acest gen doritorii pot cauta informatii mai detaliate despre salonul vizat. De asemenea, trebuie sa fie convinsi si pregatiti pentru o astfel de experienta. Asta inseamna sa lase dezinhibitiile deoparte.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1095 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004519 (s)