News Flash:

Povestea nestiuta a lui Neti Sandu

19 August 2018
1505 Vizualizari | 0 Comentarii
neti

Povestea nestiuta a lui Neti Sandu. S-a casatorit tanara, cu un bun prieten la 24 de ani insa din pacate relatia a durat doar 2 ani din cauza ca acestia erau foarte diferiti. Dar totusi, Neti a gasit puterea sa isi refaca viata si sa gaseasca pe cineva nou. Dar odata cu aceasta mare iubire, a venit si o mare dezamagire.

Dupa mariajul nereusit, Neti Sandu a avut o relatie timp de 10 ani, insa lucrurile nu s-au terminat foarte bine. Dupa 10 ani, el a parasit-o printr-un bilet in care motivul evocat era faptul ca acestia doi isi aduc ghinion unul altuia. Mai mult, despartirea s-a produs cu doua saptamani inainte ca Neti sa inceapa proiectul televizat. Astrologul a trecut printr-un soc si a avut nevoie de 5 ani de terapie pentru a trece peste.

Povestea nestiuta a lui Neti Sandu este una incredibil de emotionanta, socul prin care a trecut punandu-si amprenta asupra ei. Desi nu a reactionat in niciun fel, spunand ca acesta este liber, a fost daramata si a avut nevoie de ajutor pentru a trece peste trauma. Totodata, nu este suparata ca nu a luptat pentru fosta relatie pentru ca se simtea neputincioasa si nu stia cum sa demonstreze ca motivul nu este unul real.

Neti Sandu a facut terapie
In prima zi in care Neti Sandu se afla in direct, fostul iubit s-a furisat in casa acesteia pentru a-si lua lucrurile si a evita sa dea ochii cu ea. Socul a fost si mai mare cand astrologul a ajuns acasa si a crezut ca locuinta ei fusese sparta de hoti pentru ca toate lucrurile erau aruncate si in urma ramasese o dezordine ingrozitoare. “Am crezut ca au venit hotii, au spart usa.. El rascolise de frica sa nu vin eu. Adica tu nu ai avut curaj sa dai ochii cu mine si nici sa imi spui.”

Desi este o persoana cu o tarie de caracter exceptionala si a reusit sa treaca peste drama, povestea nestiuta a lui Neti Sandu socheaza. “A fost infiorator de greu, nu greu. Eu am facut vreo cinci ani de terapie ca sa trec peste  asta si sa ma pot bucura de viata, de fapt asta voiam. Ma secase de toate resursele… daca nu pleca in felul asta, daca nu era atat de socant, eu nu as fi facut toate lucrurile pe care le-am facut dupa aceea. In felul asta eu ii multumesc ca a fost in halul in care a fost. Nu pot decat sa-i multumesc. Pentru ca daca ramanea, el ar fi fost vesnic nemultumit din cauza mea”. sursa: Viva.ro


neti sandu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1328 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005088 (s)