News Flash:

Semne zodiacale care iubesc sa faca amor mai mult decat orice pe lume

19 August 2018
1289 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala 1

Pe acesti nativi nu ii mai surprinde nimic in dormitor, iar sarutarile senzuale si mangaierile blande sunt prea usoare pentru ei.

Iata cele 6 zodii maestre in pat:

Berbec

Bebecul cauta in mod constant dinamica si concurenta, atat in interiorul, cat si in afara dormitorului. Deci, cand sexul incepe sa devina plictisitor, va fi dornic sa il condimenteze. Amorul e o modalitate foarte buna de a te conecta cu acest nativ, asa ca nu iti fie teama sa vorbesti chiar si despre cele mai indraznete fantezii si sa incerci ceva nou cu el. Ca multe alte lucruri din viata lui, Berbecului ii place sa stie de la inceput cu cine are de-a face si va dori sa aiba ultimul cuvant.

Fecioara

Fecioara isi petrece cea mai mare parte a timpului avand grija cu responsabilitate de ea si de altii. Deci, cand vine vorba de sex, ii place sa se lase dusa de val si sa faca lucruri pe care nu le-ar face in mod normal. Ea va cauta lucrui noi, dar cu siguranta va vorbi despre asta mai intai, sa nu crezi ca poti incepe ceva fara sa ai aprobarea ei. E greu sa joace dur de la inceput, dar treptat va reusi sa iasa din cochilie. Dragostea, scanteia si chiar jucariile sexuale sunt o modalitate excelenta de a starni o Fecioara.

Scorpion

Oricine cunoaste un Scorpion, stie ca nu exista nimic altceva mai important decat ce se intampla in dormitorul lui. El e si bland, dar si dur, si are o mare sete de iubire. Are tendinta de a cauta sentimente pentru o conexiune mai profunda. El incearca mereu sa aduca lucruri noi pe acest plan, asa ca i-ai placea daca vii cu idei. Cel mai bun lucru care ti se poate intampla cu acest nativ este faptul ca nu te va face niciodata sa te simti prost ca vrei sa incerci ceva neobisnuit.

Sagetator

Acest nativ poate fi destul de indraznet atunci cand isi doreste in dormitor.  Poate ca nu ii place sa fie asa, dar va incerca orice, cel putin o data. El gaseste interesant sa incerce ceva diferit si sa lase inhibitiile deoparte. Sagetatorul este, de asemenea, un semn incredibil de curios.

Capricorn

Capricornul e adesea considerat o persoana foarte serioasa in aproape tot ce face. Jocurile din dormitor sunt preferatele lui si se implica extrem de mult in aceste activitati. Fiind o persoana disciplinata, te astepti sa nu se supuna nimanui si sa nu incerce nimic netraditional, insa el e intotdeauna plin de surprize. E dispus sa faca orice daca primeste preludiul dorit, astfel incat sa inceapa sa se simta confortabil cu tine.

Varsator

Varsatorul se bucura de o viata amoroasa activa, care poate include orice. Daca vrei un partener care e dispus sa incerce orice, fara intrebari, atunci el este acela. Acest nativ opteaza adesea pentru romantism in dormitor, dar asta inseamna ca trebuie sa il iei incet si sa fii o persoana blanda. Experimeteaza lucruri, dar se opreste la acelea care ii plac cel mai mult. 


sagetator capricorn varsator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005474 (s)