News Flash:

ACCIDENT GRAV in Timisoara. Sunt multe victime!

15 August 2017
2038 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22
Accident de circulatie, luni seara, pe strada Emil Zola din Timisoara. Doua autoturisme s-au ciocnit si cinci persoane au ajuns la spital dupa ce un sofer nu a acordat prioritate de trecere.
Potrivit politistilor, vinovat de producerea accidentului este soferul unui autoturism Peugeot, care circula pe strada Emil Zola. Acesta a vrut sa vireze stanga pe Calea Chisodei, insa nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism Volkswagen, care circula pe strada Emil Zola. In urma impactului, cele doua masini au fost avariate, iar cinci persoane au fost ranite si transportate la spital pentru ingrijiri medicale. Printre acestea se numara un copil de un an si doua persoane de 53 de ani din Volkswagen si soferul autoturismului Peugeot si un pasager din masina, ambii de 23 de ani, scrie tion.ro.
In urma verificarilor, politistii au descoperit ca autoturismul marca Volkswagen avea numerele de inmatriculare expirate, iar soferul s-a ales cu dosar penal. De asemenea, oamenii legii au intocmit dosar penal si pe numele conducatorului auto care a cauzat accidentul, pentru vatamare corporala.

volkswagen
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1326 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006195 (s)