News Flash:

Cetatean afgan, cercetat in Timis dupa ce a incercat sa ajute 18 migranti irakieni sa treaca granita ilegal

19 Noiembrie 2017
991 Vizualizari | 0 Comentarii
frontiera5

Un cetatean afgan a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat judecatorilor, cu propunere de arestare, dupa ce a incercat sa ajute un grup format din 18 cetateni irakieni sa intre ilegal in Romania din Serbia, potrivit unui comunicat de presa al Politiei de Frontiera.
„Un cetatean afgan, pe numele caruia a fost emisa ordonanta de retinere pentru 24 de ore, va fi prezentat, astazi, in fata judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timis cu propunere de arestare preventiva. Barbatul este cercetat de politistii de frontiera timiseni, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de migranti si trecere frauduloasa a frontierei de stat deoarece in urma cu o zi a incercat sa ajute un grup format din 18 cetateni irakieni sa intre ilegal in Romania din Serbia”, anunta sursa citata.

Cetatenii irakieni, zece barbati, sapte femei si un minor, cu varste cuprinse intre 11 si 40 de ani, sunt cercetati si ei de catre politistii de frontiera pentru savarsirea infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat.

In prezent, migrantii se afla in custodia Centrului de Cazare si Proceduri pentru solicitantii de azil Timisoara, deoarece au cerut o forma de protectie din partea statului roman.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005470 (s)