News Flash:

VIDEO - A injumatatit sulul cu prosoape de hartie, dupa care l-a inmuiat in aceasta solutie. Nu as fi crezut, daca mi-ar fi zis, dar am vazut cu ochii mei. Voi incerca si eu

18 Noiembrie 2017
1088 Vizualizari | 0 Comentarii
harte igienica

Prosoapele de hartie au deja mai mult de 100 de ani. Prima data au fost produse in 1907 de catre „Scott Paper Company” in Philadelphia si erau folosite pentru a opri raspandirea microbilor in baie. Pana la crearea prosoapelor de hartie oamenii foloseau prosoape de tesatura nu doar acasa, dar si in locuri publice. Este minunat ca au fost create!
Astazi exista sute de modele si sute de moduri de intrebuintare a acestor prosoape. Va prezentam in continuare cum sa faceti servetele umede din prosoape de hartie. Acestea pot fi folosite pentru ingrijirea bebelusilor care absorb foarte repede umezeala. Aceasta varianta se potriveste tuturor copiilor, chiar si celor cu pielea sensibila!

Servetele din prosoape de bucatarie
1. Taiati in jumatate prosopul de bucatarie cu ajutorul unui cutit foarte ascutit.
2. Puneti o jumatate intr-un bol.
3. Amestecati gel de dus pentru copii (1 lingura), ulei hidratant pentru corp (1 lingura) si apa (1.5 pahare). Turnati aceasta solutie deasupra prosopului de hartie in bol. Veti obtine un prosop foarte bine inmuiat.
4. Întoarceti rola peste 10 minute, pentru a se inmuia si cealalta parte. Lasati sa se absoarba toata solutia in hartie. Scoateti mijlocul rolei, atunci cand s-a inmuiat foarte bine.
5. Taiati prosopul in bucati de hartie dupa necesitate, puneti-le intr-un container si inchideti bine cutia.
6. Lasati containerul pentru 10 minute, dupa care intoarceti-l cu partea de jos in sus. Servetelele sunt gata.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004856 (s)