News Flash:

Un sfat bun pentru eliminarea celor mai dificile pete! Inca mai poti salva hainele patate, nu le arunca din prima

18 Noiembrie 2017
1006 Vizualizari | 0 Comentarii
camasa patata de vin

Acest articol este o comoara pentru orice doamna si domnisoara! De cate ori ni s-a intamplat sa aruncam o haina din cauza unei pete care ni se parea imposibil de eliminat…
Dar de astazi lucrurile se schimba! Va invitam sa aflati cateva sfaturi extraordinar de utile care va vor ajuta sa scapati de tot felul de pete depuse pe haine. Cu ajutorul acestei instructiuni veti putea curata absolut orice haine de absolut orice pata!

Eliminarea petelor de pe haine

Detergent de vase
Savurezi o inghetata si cand colo te trezesti cu o pata pe rochie… Nu este o problema! Desertul de vara se inlatura usor in felul urmator: inmuiati haina pentru 10 minute in apa rece, adaugand cateva picaturi de detergent de vase. Apoi spalati haina in mod obisnuit.

Amoniac
Uneori hainele ne amintesc despre gratarul savurat alaturi de prieteni. Daca pata de grasime este proaspata, presarati peste ea sare fina. Daca pata este mai veche, o puteti elimina cu ajutorul amoniacului.
 
Aspirina
Petele de transpiratie se elimina usor cu ajutorul aspirinei. Zdrobiti 4 pastile si dizolvati-le intr-un pahar de apa calda. Inmuiati pata in aceasta solutie pentru 2 ore, apoi spalati haina in mod obisnuit.

Lapte
Amestecul din 1 litru de lapte si 2 linguri de suc de lamaie reprezinta un detergent superb impotriva petelor de fructe de padure. Inmuiati haina in acest amestec pentru 2 ore, dupa care spalati-o manual cu sapun.

Crema de ras
Petele de fond de ten sunt o vesnica problema pentru femei… Pentru a le elimina de pe haine aplicati peste ele crema de ras pentru 20 de minute, apoi spalati hainele.

Servetele umede
Daca observati o pata si nu va dati seama ce este si cum puteti lupta cu ea, intai de toate treceti peste ea cu perie pentru haine, inlaturand stratul superior de murdarie. Apoi stergeti locul respectiv cu un servetel umed, dupa care spalati haina la 30 °C – aceasta e temperatura optima in cazul petelor de provenienta necunoscuta.

Suc de lamaie
Acest produs va va ajuta sa scapati de petele de ciocolata, struguri, zmeura, afine si alte fructe. Amestecati otet cu suc de lamaie proaspat stors in proportie 1:1. Inmuiati un disc de bumbac in acest amestec si stergeti pata.

Otet
Urmele de ketchup se elimina foarte eficient cu ajutorul otetului. Pentru inceput intoarceti haina pe dos si spalati-o in apa rece, apoi lasati-o pentru 10 minute in apa cu adaos de solutie de scos pete si clatiti haina. In sfarsit prelucrati pata cu otet. Daca nu ati reusit sa o eliminati, repetati procedura de cate ori este nevoie.
 
Oricarei gospodine i-ar prinde bine aceste recomandari! Eu am descoperit pentru mine personal niste solutii excelente pentru problemele pe care altfel nu stiam cum sa le gestionez! Acum e atat de simplu!


amoni lapte servetele umede
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1362 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005811 (s)