News Flash:

Ce trebuie sa faci ca sa nu-ti mai cada parul

17 Aprilie 2017
1083 Vizualizari | 0 Comentarii
cade parul
Masajul scalpului. Acesta stimuleaza circulatia scalpului, iar parul tau se va regenera in cel mai scurt timp. Aplica cu ajutorul buricelor degetelor o presiune ferma, prin miscari circulare. Ulterior, trage usor de par, pe toata suprafata capului, pentru a stimula radacinile.
Mergi in mod regulat la salon. Indeparteaza varfurile deteriorate, o data la trei luni, si roaga-ti coafeza sa-ti faca o masca hranitoare si un masaj ca la carte.
Relaxeaza-te. Stresul cotidian este principala cauza a majoritatii afectiunilor de care suferim, asa ca, un moment de respiro, zilnic, iti va face bine! Mergi la inot, du-te la calarie, alearga seara in parc sau uita-te la un film bun si razi cu prietenii. Cu cat starea ta generala este una mai buna, cu atat organismul va functiona mai bine si, implicit, si parul tau va arata sanatos.
Sampon si balsam de calitate. Atunci cand mergi la salon, incearca sa-ti cumperi sau sa-ti comanzi de aici niste produse speciale pentru tipul tau de par. Sampoanele si balsamurile de specialitate nu se compara cu cele din comert si-ti fac parul mult mai rezistent. Daca ai parul fragil, foloseste un balsam pe baza de proteine​​, iar daca este aspru, unul hidratant.
O dieta echilibrata. Studiile au aratat, de-a lungul vremii, ca o alimentatie sanatoasa este esentiala, inclusiv pentru mentinerea la cote ridicate a frumusetii capilare. O dieta bogata in uleiuri esentiale si nutrienti iti va ajuta parul sa arate bine si va impiedica caderea acestuia. 

masajul scalpului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006695 (s)