News Flash:

Accident mortal de munca la Resita

2 August 2016
1167 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21 1
O persoana decedata si alte doua ranite au fost aduse luni dimineata la Spitalul Judetean de Urgenta Caras-Severin dupa ce s-au electrocutat la locul de munca. A patra persoana se afla in stare de soc emotional. 
'La ora 8,30 au fost aduse, cu ambulanta, cele patru cazuri - un barbat in varsta de 56 de ani, decedat si alti doi - de 23 si, respectiv, de 60 de ani, cu arsuri de gradul III, pe mai putin de 1% din suprafata corpului, respectiv, mana si picior drept. La cei doi raniti au fost extinse investigatiile pentru eventuale afectiuni ale organelor interne. Cel de-al patrulea, un macaragist, a fost adus in stare de soc emotional', a declarat, pentru AGERPRES, Violeta Florea, purtator de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Resita. 
Accidentul de munca s-a produs la un punct de lucru situat in zona cunoscuta sub denumirea de Km 7, la iesirea din Resita, spre Caransebes. 
Deocamdata, nu se cunosc conditiile in care a avut loc evenimentul si modul in care cei trei au fost electrocutati, insa Politia si Inspectoratul Teritorial de Munca din Caras-Severin ancheteaza cazul. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007067 (s)