News Flash:

Detalii despre noaptea petrecuta in arest de Bogdan Olteanu. Cu cine s-a intalnit acesta dupa gratii

1 August 2016
1180 Vizualizari | 0 Comentarii
bogdan olteanu
Avocatul lui Bogdan Olteanu a declarat ca acesta s-a intalnit si cu alti patroni TV "pentru ca dorea echidistanta in campania electorala" si ca, pentru Olteanu, noaptea petrecuta in arest a fost foarte grea.

Avocatul lui Bogdan Olteanu, a precizat, intr-o emisiune TV:

Magistratii au evaluat probele din dosar si au luat aceasta decizie, de arest la domiciliu. Nu vad de ce s-ar solicita arestarea preventiva, impotiva oricarei persoane publice sau nu, ca ar fi luat mita sau ar fi facut trafic de influenta acum 8-10 ani.

Se impune a fi facuta o clarificare, referitoare la eventualele presiuni ale DNA. Au fost speculatii ale media ca procurorii ar fi facut presiuni: din punct de vedere procedural, moral si uman, s-a procedat foarte corect. Nu e doar parerea mea, ci si a domnului Olteanu.

O noapte in arest nu poate fi usoara pentru nimeni, nici placuta, nici dorita, mai ales pentru un om in pozitia domnului Olteanu. Nu putea fi decat o noapte de cosmar, de framantari, de ce s-a intamplat asta. Exista si spectrul arestarii preventive si asta l-a framantat.

Nu poate suna si nu poate raspunde, nu poate vorbi cu cei implicati in dosar. Are restrictiile normale in astfel de situatii. Daca procurorii constata cea mai mica abatere, vor contesta masura si vor cere arestarea.

Dl. Olteanu vroia echidistanta in ce priveste campania electorala, de aceea s-a intalnit cu cei pe care presa ii numeste moguli. Cu domnul Sarbu, Pro TV, domnulVoiculescu de la Antena. Nu s-a descoperit America: nicio afinitate nu era pentru PNL a domnului Vintu, care avea o afinitate pentru un presedinte, de aceea s-au intalnit.

La momentul la care acest domn -n.r. Liviu Mihaiu- a fost numit guvernator era, pentru prima data, intr-o functie importanta si a fost toata societatea civila de acord cu aceasta numire. Domnul Olteanu nici acum nu regreta numirea si ar face oricand acelasi lucru, pentru ca il considera cel mai potrivit. Nu l-ar fi favorizat pe Vintu, nu a avut niciodata incredere in acest om. De ce ar fi ales un om care sa ii faca jocurile domnului Vintu" a mai explicat avocatul. 

bogdan olteanu magistratii dosar mita sarbu voiculescu vintu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006410 (s)