News Flash:

WOW! Oana Zavoranu asteapta un bebe?

18 Septembrie 2017
1880 Vizualizari | 0 Comentarii
zavoranu
La mai bine de un an de cand a devenit doamna Alex AshrafOana Zavoranu sa semne ca se pregateste sa devina mama pentru prima data. Si nu ar fi prea mare surpriza daca in curand extravaganta vedeta ar anunta ca e insarcinata, pentru ca ea s-a casatorit in secret cu actualul sot. Mai mult, Oana Zavoranu a fost tradata de propriile gesturi si tot mai multi se intreaba daca e sau nu gravida.


In cel mai recent live, pe care l-a facut pe Facebook cu ocazia zilei de nastere a celoi doi pisoi: Dean si Sammy, Oana Zavoranu da semne de oboseala si se mangaie pe abdomen, asa cum facea Madalina Ghenea inainte sa se afle ca e insarcinata. Mai mult, in ultimele postari, sotia palestinianului Alex Ashraf scrie tot mai des cuvantul "copii".


"Am obosit! Tu ai obosit? Nu mai pot... fac un an de zile golanii astia doi. Greu e cu copiii.", a spus la un moment dat Oana Zavoranu in clipul de mai jos in care isi mangaie burtica.


Oana Zavoranu are a implinit vara asta 44 de ani.


"In ultimul timp oboseste mai des si are gesturi pe care, de obicei, le au femeile insarcinate, respectiv isi tine mana in dreptul abdomenului", potrivit "Star Matina"l de la Antena Stars.

Galerie Foto


alex ashraf oana zavoranu

alex ashraf oana zavoranu mama insarcinata gravida facebook
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010403 (s)