News Flash:

Erau beti dupa o noapte in oras, s-au impiedicat de un gratar in podea, l-au scos ca sa vada ce e acolo, dar cand au coborat au crezut ca nu vad bine... E uimitor!

18 Septembrie 2017
1231 Vizualizari | 0 Comentarii
beti

Cât de bine îți cunoști casa? Un cuplu amețit de băutură din Shropshire, a găsit răspunsul la acestă întrebare după ce casa lor le-a arăta cel puțin câteva dintre secretele ei. După o noapte de distracție în oraș, Pat și Diana Farla și-au explorat casa.


Acesta a fost momentul în care au descoperit că locuința lor, o clădire veche ce data din epoca victoriană, ascundea multe secrete între pereții săi, secrete la care nimeni nu se aștepta.

 

Ceea ce au crezut că va fi o mică distracție în plus, a devenit uimire atunci când au găsit o capelă veche și mai multe pasaje secrete sub casa lor. Gareth Farla, nepotul cuplului, a declarat: ,,Am descoperit-o doar pentru că erau amețiți și ne prosteam, am decis atunci să vedem ce o fi în spatele acelui grătar…”

Atunci ei au descoperit un pasaj secret. Incapabili să meargă chiar ei prin el, l-au trimis pe nepotul lor în vârstă de 20 de ani, alături de unchiul lui, Matthew Lathan, să se strecoare prin acea gaură mică de lângă perete, acolo unde era mai demult grătarul.


Sub casa lor au descoperit un spațiu asemănător unei capele și un cufăr plin de tot felul de amintiri care datau încă din 1930. Tot acolo au mai găsit și o cruce care era chiar în mijlocul pivniței: ,,Nu suntem siguri la ce a servit camera, dar crucea sugerează că ar putea să fi fost o capelă. E ciudat că a fost în tot acest timp acolo, și noi n-aveam nici cea mai mică idee.”

 

Iată o imagine dinăuntru:
z15

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 43 queries | Mysql time :0.012784 (s)