News Flash:

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna sau nu? Iata ce spune fiecare zodie

17 Septembrie 2017
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zodie
BERBEC

O zi deosebita, din punct de vedere sentimental. Veti petrece mult timp alaturi de partenerul de viata si o sa mergeti intr-un loc special.

TAUR

E momentul perfect sa puneti bazele unei afaceri si sa va faceti planuri pe termen lung.

GEMENI

Simtiti nevoia unei schimbari si va indreptati catre cariera. Faceti niste alegeri care va vor aduce multa satisfactie in viitorul apropiat, scrie bucurestifm.ro.

RAC

O zi cum nu ati mai avut de mult timp. Orice problema se rezolva ca prin minune si ajungeti sa va intrebati cum de sunteti atat de norocosi. Va merge atat de bine, incat va ganditi serios sa investiti intr-o afacere.

LEU

Se anunta o zi excelenta pentru voi. Petreceti clipe de neuitat alaturi de cei dragi si aflati vesti importante de la acestia.

FECIOARA

O zi plina de evenimente importante, din punct de vedere profesional. Este posibil sa participati la o intalnire care va va ajuta mult pe viitor si care poate sa aduca beneficii financiare.

BALANTA

Veti iesi mult in oras si veti petrece momente frumoase alaturi de prieteni, dar veti avea ocazia sa cunoaseti si oameni interesanti.

SCORPION

Multa liniste, odihna si relaxare. Cam de asta aveti parte si simtiti ca in sfarsit puteti respira. Aveti grija pentru ca linistea ar putea sa va fie tulburata de un telefon de la un coleg de serviciu.

SAGETATOR

Veti sta mai mult cu familia sau cu prietenii foarte apropiati. Asta se intampla datorita unui eveniment foarte important pentru voi. 

CAPRICORN

Emotiile de care aveti parte isi vor pune amprenta asupra voastra toata saptamana urmatoare. Toate aceste lucruri va vor ajuta sa priviti oamenii din jur cu alti ochi si sa fiti mai constienti atunci cand aveti incredere intr-o persoana din anturaj.

VARSATOR

Lucrurile iau o intorsatura ciudata si asta va ia prin surprindere. Daca va asteptati sa stati linistiti si sa va bucurati de vremea de afara, nu se va intampla asa, ci din contra, veti avea foarte multe lucruri de facut.

PESTI

Nu este cea ma buna perioada pentru voi. Incercati din rasputeri sa va impotriviti si sa reusiti pe cont propriu, dar uneori e bine sa mergeti cu valul.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009802 (s)