News Flash:

Un cunoscut prezentator ar fi violat o colega pana la lesin. Ce ascundea prezentatorul sub birou

30 Noiembrie 2017
1802 Vizualizari | 0 Comentarii
violata

Apar detalii scandaloase in cazul lui Matt Lauer, prezentatorul-vedeta al postului american NBC, care a fost concendiat pe motiv ca ar fi hartuit sexual mai multe femei.

Revista Variety si ziarul New York Times au publicat informatii despre numeroase incidente, in care jurnalistul si-ar fi agresat colegele. Una dintre ele a povestit ca barbatul a chemat-o in biroul lui si a blocat usa, apoi ar fi violat-o pana cand biata femeie a lesinat.

Scandalul a iesit la iveala la inceputul saptamanii, cand una dintre angajatele de la NBC l-a reclamat pe Matt Lauer la departamentul de resurse Umane. Femeia sustine ca popularul prezentator al emisiunii matinale Today Show ar fi agresat-o sexual in 2014, pe cand faceau transmisiuni de la Olimpiada de iarna de la Soci.

A doua zi, seful televiziunii a luat decizia de a-l concedia pe Lauer. Vestea a fost data chiar de colega lui, in emisiune.

Savannah Guthrie, co-prezentator Today Show: “Hoda este cu mine in aceasta dimineata pentru ca este o zi trista aici, la emisiunea Today si la Stirile NBC. Suntem devastati si inca incercam sa intelegem toate aceste lucruri. Ma doare sufletul pentru Matt, este prietenul meu drag si colegul meu si este iubit de multi oameni de aici.. Si ma doare sufletul pentru acea colega curajoasa care si-a spus povestea..”

In ultimele ore, alte cateva femei si-au spus povestile in articole publicate de Variety si The New York Times. Uneia dintre ele, Matt Lauer i-a facut cadou o jucarie sexuala, alaturi de un mesaj care continea detalii indecente.

Femeile povestesc ca jurnalistul avea, sub birou, un buton cu care bloca usa incaperii, pentru ca nimeni sa nu-l deranjeze in timpul acestor intalniri. In acelasi birou, potrivit unei plangeri, Lauer a intretinut relatii intime cu o subordonata, fara voia ei, pana cand femeia a lesinat si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

In 2001, Lauer a chemat-o in birou si a intretinut relatii intime cu ea. Femeia a povestit ca s-a simtit neajutorata, pentru ca nu voia sa isi piarda slujba. Potrivit articolului, femeia nu a relamat incidentul pentru ca i-a fost rusine.

Concedierea lui Lauer vine la doar o saptamana dupa ce alt jurnalist respectat, Charlie Rose a fost dat afara de postul CBS, tot pe baza unor acuzatii de hartuire sexuala.

Chris Rosen:“Cred ca de-acum inainte, mediul de lucru se va schimba in posturileTV. Vedem aceste personalitati, Charlie Rose si Matt Lauer, care au fost concediate pentru comportent indecent. O sa vedem ca tot mai multe companii si corporatii isi vor analiza politicile in acest sens. Si tot mai multi angajati vor avea mai mult curaj sa scoata la iveala astfel de incidente sau vor fi mai directi in a spune ca nu se simt confortabil cu astfel de comportamente.”

Iar Bill O Reilly, care a avut o soarta similara la Fox News, a fost intervievat chiar de Matt Lauer, in plin scandal iscat de comportamentul sau indecent. Atunci, Lauer facea o afirmatie care se intoarce acum impotriva lui.

Matt Lauer: “Gandeste-te la acele cinci femei si la ceea ce au facut ele. Au depus plangeri impotriva celei mai mari vedete de la televiziunea la care lucrau. Gandeste-te cat de intimidate au fost, cat de greu le-a fost. Nu crezi ca asta arata cat de deranjate au fost de felul in care te-ai purtat cu ele?”

Matt Lauer era unul dintre veteranii postului NBC. Lucra aici de 23 de ani si era recompensat regeste pentru popularitatea lui, cu un salariu de 25 de milioane de dolari pe an.

Galerie Foto

violata-1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006207 (s)