News Flash:

Detinutii au evadat din inchisoare, apoi s-au intors singuri pe furis si credeau ca nu si-a dat nimeni seama. Cand au aflat de ce s-au intors si ce au facut cand au fost plecati, politistii s-au inchinat

27 Noiembrie 2017
1020 Vizualizari | 0 Comentarii
detinuti

Levontaye Ellington, Travis Baker, Maurice Robertson si Jacquiez Williams au evadat din centrul corectional Holmes-Humphreys County marti, dar s-au intors dintr-un motiv foarte ciudat.

Grupul de detinuti a evadat din inchisoare pentru a jefui un magazin situat la nici doi kilometri de penitenciarul unde erau inchisi. Un site local de stiri scrie ca cei patru au sarit un gard atunci cand atentia gardienilor era distrasa, si dusi au fost, dar nu pentru mult timp…

Urmatorul pas al detinutilor a fost sa mearga mai putin de 2 kilometri pana la cel mai apropiat magazin unde au fost surprinsi de camerele de supraveghere furand tot ce vedeau, conform spuselor reprezentantilor politiei.

Robert Kirklin, reprezentantul politiei, a declarat: ,,Au furat tigari, brichete, telefoane, si orice obiecte credeau ei ca pot vinde in inchisoare”.

Si chiar asa a fost, in loc sa ia prada si sa fuga, cei patru detinuti s-au intors linistiti in inchisoare pentru a vinde tot ce furasera. Se pare ca detinutii nu erau cele mai stralucite persoane fiindca au negat ca ar fi jefuit acel magazin, chiar daca au fost surprinsi de camerele de supraveghere facand-o.

Seful politiei a mai adaugat: ,,Esti deja in inchisoare, dar vrei sa evadezi si apoi sa intri inapoi pe furis? Asta chiar ca e ceva. Le-am auzit pe toate.”

Gardienii penitenciarului au confirmat marea evadare si au precizat ca echipa lucreaza pentru a mari masurile de securitate pentru ca asa ceva sa nu se mai intample. Nu a fost dezvaluit pentru ce erau in inchisoare detinutii la inceput, dar acum mai au pe cap inca un cap de acuzare: furt comercial.

Ei au facut si primele pagini ale ziarelor din cauza cazului inedic care a dovedit… Prostie?

 


holmes-humphreys county
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004908 (s)