News Flash:

Tocmai se mutase cu chirie intr-un nou apartament, la parter. Isi aranja lucrurile cand a gasit o usa in podea. A deschis-o si si-a dat seama ca banii pe care-i da sunt nimic pe langa ce are dedesubt! Uite ce era la el in casa

27 Noiembrie 2017
1588 Vizualizari | 0 Comentarii
podea

Acest chirias nu se astepta sa dea peste un secret uimitor in momentul in care s-a mutat in noul lui apartament din Marea Britanie. El a fost cel care a postat totul pe reteaua sociala Reddit, sub numele de demc7. El credea ca e doar un apartament ieftin, dar iata peste ce a dat.

Tinand o camera de luat vederi in mana, a inceput sa exploreze apartamentul, i s-a parut perfect, avea o mica bucatarie, o mica baie, si tot ce ii trebuia unei persoane singure si independente. Dar ceea ce l-a facut cu adevarat curios a fost o usa in podeaua din baie. a deschis-o si a descoperit un pasaj secret care ducea catre o camera subterana.

Iata ce a zis el, alaturi de pozele pe care le-a pus pe reteaua de socializare: ,,Ieri m-am mutat intr-un nou apartament. E de fapt o veche manastire renovata, dateaza din secolul 19. Acum cladirea are cam 30 de apartamente. Eu am o camera mica la parter, chiria e foarte mica, dar nu mi-am dat seama cat am primit pe atat de putini bani! Sub apartamentul meu e o zona care e demna de filme!”

Omul a dat peste un pasaj secret care parea ca duce la un capat ce fusese, din cate se pare, o camera sacrificiala, cu un pat sacrificial si un altar sacrificial.


acest chirias marea britanie apartament ieftin mana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1328 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008131 (s)