News Flash:

Suferea de cancer cerebral si si-a rugat mama sa o ajute sa moara. Povestea lor este tulburatoare

9 Februarie 2018
996 Vizualizari | 0 Comentarii
fata

Brittany Maynard si-a rugat mama sa o ajute sa moara. Fusese diagnosticata cu cancer cerebral. Stia ca nu are nici cea mai mica sansa sa se vindece si, inainte de a deveni prizoniera in propriul corp, a decis sa moara. Intr-un mod ales de ea. Inainte ca tumora sa ii ia capacitatea de a vorbi, de a auzi, de a vedea. Stia ca viata nu a fost corecta cu ea. Pe 1 noiembrie 2014, tanara de 29 de ani a murit in Oregon. Sinuciderea asistata a fost singura metoda prin care a pus capat suferintei inainte sa devina captiva in propriul corp.

Brittany Maynard stia ca nu are sanse sa se vindece de cancer. Sinuciderea asistata a fost singura solutie
In toata perioada aceea, dupa ce a aflat ca sufera de cancer, mama ei, Deborah Ziegler, i-a fost alaturi. A suferit impreuna cu ea. La fel si tatal ei vitreg si sotul ei. Stia ca sufera de o boala incurabila. Nu spera ca se va intampla un miracol pentru ca stia ca nu va fi asa. Mama ei, de pe alta parte, si-ar fi dorit ca totul sa fie un cosmar. Nu isi putea ajuta copilul si era in permanenta martora la suferinta ei. La un moment dat, Brittany Maynard i-a cerut mamei ei sa o ajute sa moara.

Nu suporta ideea ca in curand nu va ma fi stapana pe corpul ei. Urma sa treaca printr-o perioada de cosmar. Stia ca urmeaza sa isi piarda auzul, ca nu va mai vedea, nu se va mai putea misca. Si, dupa aceea, va muri. Oricat de nedrept ar fi fost. Mama ei nu putea accepta sa o ajute sa moara. Era impotriva lucrurilor in care credea. Se gandea numai la iad. Credea in existenta lui. Insa, la un moment dat, a acceptat. Oricat de greu i-ar fi fost.

Deborah Ziegler povesteste cum a fost alaturi de fiica ei in fiecare moment al suferintei. Nu putea sa o ajute altfel decat facandu-i masaj. Si isi dorea sa o poata vindeca numai prin atigerea sa, prin iubirea fata de fiica ei care sufera. Brittany Maynard ii spunea ca tumora va creste in continuare si situatia va deveni din ce in ce mai grea. Incerca sa tina cont de logica fiicei ei, desi ii era greu. Insa, impotriva tuturor lucrurilor in care credea, voia sa isi ajute fiica si sa ii respecte dorinta. Asa ca, intr-un final, Deborah Ziegler, tatal vitreg al lui Brittany Maynard si sotul ei au mers in Oregon pentru a respecta dorinta tinerei.


deborah ziegler brittany maynard
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1408 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004357 (s)