News Flash:

Cum sa atragi sporul casei si ce sa faci ca sa nu ai ghinion

8 Februarie 2018
1462 Vizualizari | 0 Comentarii
matura veche

Credintele stravechi joaca un rol foarte important atunci cand vine vorba de binele casei, de bunastare, de sanatate. Superstitii sau nu, daca sunt respectate, se spune ca ajuta.
Biserica nu le recunoaste si, cu toate astea, lumea crede in ele. Superstitiile sunt de cand lumea, asa ca a tine cont de ele a devenit obisnuinta. Iar cand vine vorba de protectia locuintei, a familiei, facem tot ce ne sta in puteri pentru binele lor. In cele ce urmeaza, ai ocazia sa afli ce sa faci si ce nu, ca sa atragi bunastarea si norocul asupra casei tale.

Asa nu!

Te-ai mutat la casa ta? Nu cumva sa iei cu tine matura veche! Arunc-o si ia una noua! Altfel, ai parte de ghinioane si de dezordine in viata. Sa nu faci prostia de a imprumuta vreodata matura de la cineva sau cuiva! Daca ai pe cineva drag la drum, nu da cu matura prin casa. Iar de vrei sa scapi de oameni care nu-ti fac placere, matura imediat ce-ti ies ei din casa. Nu sprijini niciodata matura de pat, caci tot raul adunat in ea se va duce in locul tau de odihna.
Nu e bine nici sa pui palaria sau caciula pe pat, fiindca aduce ghinion. Ai grija intotdeauna sa te dai jos din pat pe aceeasi parte pe unde te-ai asezat, ca sa-ti fie bine. Nu face patul impreuna cu cineva, caci va veti certa. Iti vei schimba curand domiciliul, daca pui asternuturile gresit pe pat.

Ai grija sa presari sare pe pragul casei, ca sa alungi tot ce-i rau.
Cand intri in casa cuiva, ai grija sa iesi intotdeauna pe aceeasi usa pe care ai intrat.
Nu arunca gunoiul din casa noaptea si nu bate covoarele dupa asfintit, caci iti arunci sporul la bani si atragi ghinion.
Daca se intampla sa versi ceva pe jos, nu sterge cu piciorul, caci e de rau!

Vietatile „vorbesc”
Animalutul tau de companie e cel mai bun „detector” de energii negative. Daca vrei sa-ti schimbi casa, ia animalutul cu tine la vizionari de noi locuinte. In functie de reactia acestuia, vei sti care e viitorul tau camin.
In caz ca-ti intra in casa un greiere sau o broscuta, bucura-te, caci aduc noroc.
Sa te temi daca-ti trece pragul un sarpe, caci prevesteste moarte, boala grea.
Fii fericita cand o pasare isi face cuib la tine acasa, caci te protejeaza de rele si aduce prosperitate.
Cand intra in casa o albina, inseamna ca vei avea musafiri in curand. Daca o omori, vei avea ghinion. La fel patesti si daca strivesti un paianjen.

SEMNE…
Daca te impiedici intamplator de pragul casei, inseamna ca iubitul tau se gandeste la tine.
De intinzi rufe dupa asfintit, asteapta-te la rele.
Te-ai incuiat din greseala pe dinafara? E de rau.
Daca iti pica, fara motiv, un tablou de pe perete, asteapta-te la decesul cuiva drag sau la o boala grea. Iar daca un ceas vechi, ce nu functiona de multa vreme, porneste dintr-o data din nou, urmeaza sa auzi de moartea cuiva din familie.
 


credintele stravechi vietatile vorbesc semne
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005944 (s)