News Flash:

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna sau nu? Iata ce spune fiecare zodie

6 Februarie 2018
1254 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zodie

Horoscop 6 februarie 2018. Gemenii au nevoie de rabdare in situatiile presante, pentru a obtine rezultatele dorite

Horoscop 6 februarie 2018 – Berbec

Te intereseaza propriile restante, desi nu sunt prioritare. Dorintele nu pot fi controlate foarte usor si, daca le urmezi, te-ai putea trezi in situatii dificile.

Horoscop 6 februarie 2018 – Taur

Vrei sa ajungi la o intelegere cu partenerii de cursa lunga, dar in termenii tai, iar asta e foarte greu. Ai impresia ca protejarea propriilor interese este singura optiune viabila.

Horoscop 6 februarie 2018 – Gemeni

Este suficient sa iti propui sa ai ceva mai multa rabdare, chiar si in situatiile presante, si vei obtine rezultatele dorite, iar aceasta va fi o surpriza inclusiv pentru tine.

Horoscop 6 februarie 2018 – Rac

Ai nevoie de coordonate clare ca sa poti judeca situatiile pe care nu le intelegi decat partial sau deloc. Acestea se capata insa in timp, odata cu intelepciunea.

Horoscop 6 februarie 2018 – Leu

E ceva mai greu sa iesi din starea de tensiune astazi, dar este necesar si nici un efort nu ar trebui sa fie prea mare ca sa atingi acest scop.

Horoscop 6 februarie 2018 – Fecioara

Spre finalul zilei, lucrurile vor fi mai clare, inclusiv faptul ca oamenii din jur au aceleasi preocupari ca si tine: vor sa isi protejeze interesele proprii.

Horoscop 6 februarie 2018 – Balanta

Te poate cuprinde o revolta accentuata, care sa nu duca la nimic bun si sa iti serveasca drept suport pentru decizii neinspirate, destinate sa te razbune.

Horoscop 6 februarie 2018 – Scorpion

Esti capabil sa vezi clar ce anume este incorect in ceea ce faci, dar pentru a opri aceste actiuni este nevoie de ceva mai mult si nu e vorba de vointa.

Horoscop 6 februarie 2018 – Sagetator

Cel mai bun lucru pe care il poti face astazi este sa observi ce fac cei din jur si ce ii motiveaza, ca sa stii cum pot fi ajutati sa nu consume inutil.

Horoscop 6 februarie 2018 – Capricorn

Odata cu avantajele prieteniilor, vin si riscurile de care trebuie sa fii constient, ca sa nu ajungi in situatii imposibile, din care nu iti dai seama cum ai putea iesi.

Horoscop 6 februarie 2018 – Varsator

Daca ai avea suficienta rabdare, ai vedea cum iti motivezi singur alegerile care conduc la complicatii de care apoi tot tu te plangi, in forul tau interior.

Horoscop 6 februarie 2018 – Pesti

Esti atent la propriile dorinte, pentru ca le folosesti ca motivatie principala pentru eforturile pe care le depui la locul de munca si nu numai.


gemenii berbec taur gemeni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005922 (s)