News Flash:

Sufera de o afectiune extrem de rara a pielii. Nimeni nu vrea sa se joace cu el

25 Octombrie 2016
956 Vizualizari | 0 Comentarii
afectiune piele
Potrivit Dailymail.co.uk, aceasta afectiune i-a rapit copilului posibilitatea de a duce o viata normala si chiar de a vorbi sau de a merge. 
Dupa o vreme in care nu mai exista speranta pentru un leac, mama micutului a inceput sa se obisnuiasca cu faptul ca fiul ei se va transforma in piatra:
"Nimeni nu ne-a ajutat cu nimic. Inainte de cea de-a zecea lui aniversare a inceput sa spuna ca intregul corp il durea si ca nu mai putea merge. Nu a reusit niciodata sa ne explice altceva, poate doar sa ne spuna ca ii este foame si ca are nevoie la toaleta. Inainte obisnuia sa planga fara sa poata sa ne spuna ce e in neregula cu el!”, a spus ea. 
In prezent, mai multi oameni s-au mobilizat si au inceput sa stranga fonduri pentru ca micutul sa apoata fi tratat. Cantareata britanica Joss Stone l-a vazut pe baiat si a organizat imediat un concert de caritate, cu ajutorul caruia a reusit sa stranga o mica suma de bani.
Ihtioza este o boala dobandita recesiv, ceea ce inseamna ca doar unii indivizi dintr-o familie o pot  avea. Unii pacienti pot dobandi boala mai tarziu, ceea ce inseamna ca nu e mostenita genetic ci apare in contextul altor boli. Incidenta acestei boli este mica, probabil sub un caz la un million.

piatra fonduri ihtioza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1875 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007769 (s)