News Flash:

Durerile de spate te chinuie? Amelioreaza-le natural folosind coaja de lamaie

24 Octombrie 2016
1378 Vizualizari | 0 Comentarii
durere femeie2
Conform unui sondaj national recent, peste 30% din Americani se plang de dureri articulare. Durerea articulara este adeseori cauzata de artrita reumatoida,osteoartrita, guta, bursita, precum si entorse.
Articulatiile realizeaza legatura intre oasele din corp, astfel permitandu-ne sa ne miscam. In timp, insa, cartilajul care impiedica oasele noastre sa intre in contact direct (ceva, de altfel, extrem de dureros) se erodeaza in timp, si asta duce la dureri articulare care sunt foarte neplacute.
Durerea din articulatii duce la discomfort fizic, si la multe alte probleme. Din fericire, putem folosi puterea coajei de lamaie pentru a rezolva aceasta problema.
Lamaile sunt foarte bogate in vitamina C, continand cam 31% din necesarul zilnic recomandat. Vitamina C este extrem de importanta in sinteza unei proteine care formeaza tendoane, ligamente, piele, si vase de sange.
Vitamina C este extrem de utila si in recuperarea corpului nostru, intrucand imbunatateste vindecarea ranilor, formarea de tesut cicatriceal, si contribuie la intretinerea cartilajelor, oaselor si dintilor.
Pe langa vitamina C, aceste coji contin foarte mult calciu, si el important pentru un schelet sanatos.
Iata un remediu natural impotriva durerilor articulare. Daca il luati inainte de culcare, veti simti o imbunatatire drastica a doua zi dimineata.
RETETA
4 lamai
ulei de masline
Ne mai trebuie:
o punga de plastic
un borcan
tifon
un fular/sal de lana
PREPARARE
Puneti cojile de lamaie in borcan, si acoperiti cu ulei de masline pana se umple. Acoperiti borcanul si lasati-l asa timp de 2 saptamani. Apoi, remediul este gata. Puneti din acest ulei vindecator pe tifon, si acoperiti incheietura dureroasa. Acoperiti zona cu punga sau cu folie alimentara, si puneti si salul/fularul pe deasupra.
De asemenea, se poate consuma pur si simplu coaja de lamaie, pentru a ne putea bucura de numeroasele ei beneficii:
Imbunatateste digestia si imunitatea: continand foarte multa vitamin C, ne apara impotriva racelii, gripei, si infectiilor similare. Contine, de asemenea, si fibre, extrem de importante in procesul de digestie
Reduce nivelurile de colesterol: contine flavonoizi polifenolici, care ajuta la reducerea colesteroului “rau”, si potasiu, care ajuta la mentinerea tensiunii in limite normale.
Stimuleaza slabirea: coaja contine pectina, care este un ingredient ce inhiba capacitatea corpului de a absorbi carbohidratii in exces.
Imbunatateste calitatea pielii: Vitamina C si acidul citric sunt extrem de benefice in lupta impotriva radicalilor liberi, care duc la imbatranire si aparitia petelor negre pe piele.
Asadar, este momentul perfect sa incepeti sa introduceti lamaile in dieta dumneavoastra!

dureri articulare artrita reumatoida osteoartrita entorse lamaile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006985 (s)