News Flash:

SOC! Sigur nu stiai asta despre maioneza!

10 Octombrie 2015
5662 Vizualizari | 0 Comentarii
maioneza
Maioneza si dieta - Acest amestec din ulei, otet si galbenus de ou este o masa expandata de grasimi si calorii. Contine 100 de calorii per portie. O lingura este considerata o portie. Continutul de grasimi al maionezei este complet. Fiecare calorie din cele 10 grame continute intr-o lingura de maioneza este grasime pura.

Cand te gandesti la maioneza, probabil primul lucru care iti vine in minte suntsandwich-urile. Totusi, maioneza este unul dintre acele ingrediente care se poate strecura in dieta ta fara sa il remarci. Un aliment atat de nutritiv si sanatos precum puiul poate deveni incarcat cu grasimi si colesterol atunci cand este incorporat in salata de Boeuf – un preparat care include o gramada demaioneza.

Sosul barbeque - Acest sos este folosit foarte des la o gramada de aperitive ca insotitor pentru aripiaorele de pui. Doua lingurite de sos barbeque contin 150 de calorii. In functie de cat sos pui pe aripioare, ai putea sa adaugi 600 de calorii la masa ta numai din acest sos.

2 linguri de sos barbeque contin 16 grame de grasime. Din nou, in functie de cum inmoi aripiaorele in el, poti ajunge la 48 de grame de grasime consumate deodata. Cantitatea maxima de grasimi recomandata pentru consumul zilnic este de 65 de grame. Asta bazandu-ne pe un consum de 2000 de calorii zilnic.

maioneza sandwich maioneza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005110 (s)