News Flash:

SLUJBA de la Nicula. Peste 25.000 de pelerini stau la coada pentru a se ruga

15 August 2017
1176 Vizualizari | 0 Comentarii
manastirea nicula
Peste 25.000 de pelerini stau la coada pentru a se ruga, marti, la Icoana Facatoare de Minuni a Fecioarei Maria de la Manastirea Nicula, judetul Cluj. Unii au inconjurat in coate si genunchi bisericuta de lemn din curtea manastirii, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Pelerini din intreaga tara au sosit inca de duminica seara la Manastirea Nicula pentru a participa la sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, iar in noaptea de luni spre marti s-au rugat si au cantat cantece religioase.
Credinciosii s-au inchinat la Icoana Facatoare de Minuni a Fecioarei Maria, care a fost scoasa din biserica.
Marti, peste 25.000 de pelerini stau la coada pentru a se ruga la Icoana Facatoare de Minuni a Fecioarei Maria, insa numarul pelerinilor prezenti a atins 40.000 de persoane, acestia dormind sub cerul liber sau in corturi pe dealul din curtea manastirii.
O femeie in varsta de 70 de ani venita din judetul Valcea, care a stat marti peste doua ore la coada pentru a se inchina la icoana si a inconjurat in coate si genunchi bisericuta din lemn din curtea Manastirii Nicula, a spus ca a cerut ajutorul Fecioarei Maria pentru a se insanatosi.
”Am umblat pe la medici dar nu sunt bine deloc, doar rugaciunea catre Maica Domnului ma va ajuta. M-am rugat pentru sanatate pentru mine si pentru familie”, a spus aceasta. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005213 (s)