News Flash:

Simona Halep a sosit in Romania: "Ziua asta va ramane in istorie pentru toti romanii". De astazi, Simona este oficial noul lider al clasamentului WTA

9 Octombrie 2017
818 Vizualizari | 0 Comentarii
simona2
"Sunt foarte multi oameni. E o onoare sa fiu aici, dumneavoastra mi-ati facut ziua asta mai frumoasa venind aici. E un vis devenit realitate, ziua asta va ramane in istorie pentru toti romanii. Ma bucur ca sunt numarul unu. Vreau sa le multumesc celor care au lucrat cu mine 22 de ani, deja ma simt batrana (n.r. rade). Multumesc familiei mele!", a declarat Simona Halep, la sosirea pe Aeroportul Henri Coanda.
"Bineinteles ca fotbalul va ramane pe primul loc in Romania, dar ma bucur ca tenisul a demonstrat asta. Am primit sute de mesaje. Dupa ce am castigat acel meci cu Ostapenko si am tinut acel buchet de flori in mana am realizat ca sunt numarul 1 mondial. Mi-am dorit mereu sa fiu numarul 1. La Roland Garros a fost pentru prima data cand am simtit asta, iar meciul de la US Open mi-a dat incredere si mi-am dorit mai mult, am muncit. Cred ca va fi din ce in ce mai greu. Vor fi momente in care imi va fi si mai greu, dar ma vor ajuta sa ajung si mai sus. Nu e usor pentru nimeni sa urmareasca meciurile mele, dar simt sutinerea si celor care ma critica. Chiar vorbeam cu mama mea ca sunt multi ani de cand am inceput tenisul, dar sambata am uitat tot. Nu pot spune ca am avut o viata grea, dar succesul cand apare schimba tot si se cam uita greutatile.
Vreau sa castig un turneu de Grand Slam si sa ma mentin pe primul loc cat mai mult. Vreau sa ma odihnesc cateva zile acum", a mai spus Simona Halep.
Finalista in Beijing si lider mondial WTA incepand de luni, Simona Halep a sosit in tara si a fost asteptata de ministrul MITS, Alexandru Dunca, de presedintele FRT, George Cosac, si de alte oficialitati din sportul romanesc. 
Calificarea in finala turneului de la Beijing i-a adus Simonei Halep prima pozitie in clasamentul mondial la tenis feminin. WTA a actualizat situatia la general, iar romanca a devansat-o pe Garbine Muguruza.
Simona Halep este al 25-lea lider din ierarhiei WTA, fiind prima tenismena din Romania care ocupa aceasta pozitie.
WTA a actualizat clasamentul, iar Halep a acumulat 6175 de puncte, podiumul fiind completat de Garbine Muguruza, cu 6135, si Karolina Pliskova, cu 5605.
Din nefericire, Simona Halep a pierdut finala turneului de la Beijing. Caroline Garcia s-a impus cu 6-4, 7-6 si a castigat trofeul. Marele meci al Simonei a fost insa partida de sambata cu Ostapenko, meci ce a dus-o pe primul loc in clasamentul mondial.

simona halep
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005031 (s)