News Flash:

Presedintele Iohannis o felicita, pe Facebook, pe Simona Halep

9 Octombrie 2017
951 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis si haklep
Presedintele Klaus Iohannis a felicitat-o luni, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, pe Simona Halep pentru obtinerea primului loc in clasamentul WTA.
”Felicitari, Simona Halep, pentru obtinerea primului loc in clasamentul WTA! Profesionalismul, determinarea si dedicarea demonstrate pe terenul de tenis au facut posibila aceasta extraordinara performanta!”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.
WTA a acuzalizat duminica seara clasamentele, iar Simona Halep este pe locul I, atat in cel general, cat si in cel care conteaza pentru Turneul Campioanelor. Halep a devenit oficial cea mai buna jucatoare din lume, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-2, 6-4, pe letona Jelena Ostapenko, in semifinalele China Open.
Halep este prima romanca lider mondial in tenis, al doilea roman, dupa Ilie Nastase, care a fost numarul 1 ATP 40 de saptamani, intre 23 august 1973 si 2 iunie 1974, si a 25-a jucatoare care urca pe cea mai inalta treapta a ierarhiei, de la introducerea clasamentului computerizat, in 1975.
Sportiva din Constanta a acumulat 6.175 de puncte si a urcat de pe locul al doilea pe locul I, in timp ce fosta ocupanta a primei pozitii, spaniola Garbine Muguruza, are 6.135 de puncte. In clasamentul Race, care conteaza pentru Turneul Campioanelor, Halep a urcat de pe locul 3 pe locul 1, cu 5.675 de puncte, in timp ce Muguruza a coborat pe pozitia a doua, cu 5.635 de puncte.

simona halep turneul campioanelor halep
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1786 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006497 (s)