News Flash:

Oficial: Adi Mutu vine la FRF. Ce functie va ocupa

9 Octombrie 2017
851 Vizualizari | 0 Comentarii
mutuu
Directorul general al FC DinamoAdrian Mutu, a anuntat, duminica seara, ca va pleca de la gruparea alb-rosie, iar incepand de marti va ocupa un post in cadrul departamentului de relatii internationale al Federatiei Romane de Fotbal.


"Am luat o decizie, iar maine voi merge la Dinamo si le voi strange mana celor de acolo pentru ca de marti voi incepe treaba la Federatia Romana de Fotbal. In niciun caz nu voi fi director sportiv, va fi un post ceva pe relatii internationale. Voi fi langa Cosmin Contra la nationala dar nu in sensul tehnic, voi lucra in administratie. Sper sa nu fie doar o mutare de imagine pentru federatie. La nivel de administratie mi se pare ca lucrurile merg bine la FRF. Sper sa facem treaba buna acolo, iar EURO 2020 sa fie un obiectiv pe care sa il atingem", a spus Mutu la postul Digi Sport.


Acesta a adaugat ca se desparte in relatii bune de clubul Dinamo. "Am stat un an de zile la Dinamo si cred ca am facut lucruri bune pentru ca am castigat si un trofeu. Eu ma despart prieten de Dinamo, cei de acolo au inteles alegerea mea (n.r. — de a pleca la FRF). Vreau pe viitor sa imbratisez cariera de antrenor, asa ca nu se stie cand voi colabora din nou cu Dinamo", a precizat fostul international.


In varsta de 38 de ani, Adrian Mutu a fost instalat in functia de director general al FC Dinamo la 12 octombrie 2016.

Sursa: agerpres.ro

directorul general fc dinamo adrian mutu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005801 (s)