O idee inedita pentru atunci cand ai pofa da o pizza, dar ti-e teama de sutele de calorii pe care le are! Uite cum faci Pizza Margherita din conopida:
Gata in: 30 minute
1 bucata/2 portii
213 calorii per portie
11 g grasimi
11.5 g carbohidrati
Ingrediente:
– 250 g conopida
– 1 ou
– ½ lingurita oregano
– o lingurita parmezan
– Ulei pentru uns
– 1-2 linguri piure de rosii
– 25 g cascaval sau mozzarella
– 1 lingura porumb dulce
– ¼ ardei gras rosu, taiat fasii subtiri
– O mana de rucola
Preparare:
1. Incinge cuptorul la semnul 6/200°C. Marunteste conopida in tocatorul electric si apoi da la microunde 5-6 minute pana cand se inmoaie. Scurge excesul de apa si combina cu oul, oregano, parmezanul si potriveste gustul de sare si piper.
2. Intinde compozitia in tava de copt tapetata cu hartie intr-un cerc de 23 cm. Unge cu ulei si da la cuptor 10 minute, scrie
fiisanatos.info.
3. Dilueaza piureul de rosii si unge „pizza“. Asaza deasupra cascavalul, porumbul si ardeiul si da din nou la cuptor 10 minute. Orneaza cu rucola si serveste.
Comentarii (0)