News Flash:

Decizie cutremuratoare luata de Luminita Anghel! Nimeni nu se astepta la asta

9 August 2016
2066 Vizualizari | 0 Comentarii
luminita anghel
Luminita Anghel e de neclintit. Nu mai vrea sa aiba nici o relatie cu Mariuca, fetita pe care a vrut din tot sufletul sa o adopte, dar de pe urma careia s-a ales numai cu necazuri si scandaluri. Desi mama biologica a fetitei vrea acum sa-i inapoieze copilul, solista o considera pe Mariuca un capitol incheiat din viata ei.

Dupa ce a vazut-o pe Mariuca intr-un centru de plasament, Luminita Anghel a decis sa-i ofere acesteia un Paste de neuitat. Se intampla in 2009. Cinci ani mai tarziu, mama biologica a fetitei, Angelica Constantin, a pornit un razboi mediatic impotriva artistei si a acuzat-o ca i-a furat fetita. Femeia a dus o lupta acerba cu Luminita pentru custodia Mariucai, iar la finalul anului 2014 fetita s-a intors in centrul de plasament. Recent, insa, Angelia Constantin s-a razgandit.

"Eu am vrut sa-i dau fetita. I-o dau si acum, chiar vreau sa i-o dau pe Mariuca. Stiu ca are grija de ea, are o situatie buna si nu i-ar lipsi nimic, insa o singura conditie. Mergem la notar in prezenta a doi martori si semnam un document in care mentionam ca ma lasa sa vad fata ori de cate ori doresc pentru totdeauna. Doar asa ii dau fata, nu vreau nimic mai mult. Eu sunt amarata. Il mai am si pe cel mic. E greu sa te descurci. Noi ne cautam si de munca", a declarat Angelica Constantin, potrivit emisiunii Focus Magazin, difuzata de luni pana joi, de la 23.45, la Prima Tv.
„Nu mai sunt in nici o relatie, nu pot spune nimic despre asta altfel. Nu mai suntem in nici o relatie, e bine asa cum e si subiectul e incheiat”, le-a marturisit Luminita Anghel reporterilor emisiunii. Acum solista isi dedica tot timpul fiului ei biologic, Filip, in varsta de 4 ani. Fiul ei adoptiv, David, a implinit deja 18 ani. „Filip este copilul meu biologic, nu se compara. Dar subiectul acela este incheiat, din foarte multe motive, toata lumea stie, nu mai e nimic de facut”, a mai spus artista, potrivit click.ro.

Luminita Anghel a facut furori cand l-a luat pe cel mic cu ea la un eveniment monden. „ E prima data cand il scot pe Filip la un eveniment monden, de altfel noi iesim o data pe an. Filip de altfel a iesit in ideea ca va fi un loc de joaca unde vor petrece alatrui de gasca Zurli si a crescut la gradi, merge si el ca toti copii de varsta lui si are altfel de atitudine decat pana acum, e mai prietenos”, a explicat.

Si se pare ca Luminita poate spune cu mana pe inima ca si-a gasit sufletul pereche, in persoana sotului ei, Silviu Dumitriade. „In sfarsit mi-am gasit marea dragoste. Marea mea dragoste e acasa, nu e deloc monden, dar s-a buucrat sa ne vada iesind impreuna, a fost de acord sa-l aduc pe Filip aici pentru ca asa cum spuneam prefer sa nu imi expun foarte mult copilul. Nici nu mai sunt vremurile ca altadata si e mai bine asa”, a marturisit vedeta.

La 48 de ani, Luminita se considera o femeie implinita, desi viata i-a rezervat si surprize neplacute. „Da, ma consider o femeie fericita, o femeie care are tot ce-si doreste. Intotdeauna m-am multumit cu mai putin decat au varsta alte fete la varsta de 20-25 de ani, dar acum la 45 si cinci plus ma simt extraordinar! Si de abia astept sa-i implinesc pe cei 50 sa spun cu mandrie: «am 50» si sa nu-mi para rau”, a mai spus ea. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004886 (s)