News Flash:

TRUCURI SIMPLE care iti fac prosoapele moi si pufoase

11 August 2016
13586 Vizualizari | 0 Comentarii
prosop de baie
Indiferent de prosopul pe care il alegeti, cititi cu atentie instructiunile pentru spalare si ingrijire, pentru ca speranta de viata a unui prosop depinde in foarte mare masura de modul in care il spalati si ingrijiti.
Iata ce trebuie sa faci pentru a-ti pastra prosoapele moi si pufoase:
1. Curata bine masina de spalat.
Inainte de a spala prosoapele de baie, clateste masina de spalat cu otet alb. Alege un ciclu de spalare normal, fara sa adaugi rufe si detergent, ci doar otetul. Acesta va curata cuva de depunerile de calcar si resturile de detergent si balsam. Abia dupa ce se termina acest ciclu poti spala prosoapele.
2. Inmoaie prosoapele peste noapte, in apa cu otet.
Toarna intr-un lighean cu apa doua cani cu otet si pune la inmuiat prosoapele peste noapte. Cu aceasta solutie, ele isi vor recapata culoarea. Spala-le apoi normal, la masina.
3. Foloseste otet alb la ultima clatire.
Spala prosoapele la masina, setand o temperatura ridicata, iar cand s-a incheiat ciclul de spalare, deschide cuva si toarna peste ele patru cesti cu otet alb. Seteaza masina pe programul de clatire, dar ai grija sa fii pe faza atunci cand se termina programul. Prosoapele trebuie scoase imediat din cuva, in caz contrar vor prinde miros.
4. Nu folosi niciodata balsam de rufe.
Chiar daca la prima impresie face prosoapele mai moi, de fapt nu face altceva decat sa le imbrace intr-un strat subtire de chimicale, care afecteaza proprietatile materialului, iar in timp, prosopul tau isi pierde puterea de absorbtie.
5. Usuca-le in aer liber.
Prosoapele trebuie uscate afara, in aer liber, nu pe calorifer. Caldura excesiva afecteaza tesatura, iar in timp, prosoapele se aspresc.

prosopul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005843 (s)