News Flash:

Serena Williams, cap de serie numarul 25, la Wimbledon. Simona Halep, principala favorita

27 Iunie 2018
796 Vizualizari | 0 Comentarii
serena williams

Organizatorii turneului de la Wimbledon au desemnat-o pe Serena Williams cap de serie numarul 25, desi jucatoarea americana ocupa in acest moment locul 183 WTA. Ei au tinunt cont de faptul ca Williams a castigat de sapte ori trofeul la All England Club si ca a revenit in circuit dupa o perioada de pauza, dupa ce a nascut.
In rest, nu sunt modificari importante pe lista capilor de serie, liderul WTA, Simona Halep, fiind favorita principala a competitiei feminine.

Totusi, in urma intrarii Serenei Williams in randul favoritelor, Mihaela Buzarnescu, locul 28 WTA, a coborat o pozitie pe lista capilor de serie, pana pe 29.

Jucatoarea din Slovacia Dominika Cibulkova, locul 32 WTA, nu va fi cap de serie, dupa ce Williams a fost desemnata favorita. Cibulkova isi exprimase dezacordul fata de posibilitatea ca Williams sa fie acceptata ca favorita.

"Nu cred ca e bine sa faci acest lucru. Nu cred ca e corect (n.r. - ca Serena sa fie cap de serie). Ar trebui sa fiu cap de serie. Daca o pun pe ea in fata mea, atunci imi pierd locul pe care ar fi trebuit sa-l am. Sunt o fosta ocupanta a locului 4 mondial, de ce nu ar trebui sa fiu favorita daca am dreptul sa fiu?", a spus ea, inaintea stabilirii listei capilor de serie.

Mult mai multe modificari sunt pe tabloul masculin. elvetianul Roger Federer, locul 2 ATP, este cap de serie numarul 1, in timp ce liderul ATP, spaniolul Rafael Nadal, este al doilea favorit. Federer este detinatorul trofeului si de opt ori castigator la Wimbledon. Nadal are doua titluri la grand slam-ul londonez.

Croatul Marin Cilici, locul 5 ATP, este cap de serie numarul 3. Cilici a fost finalist anul trecut. Canadianul Milos Raonici, locul 32 ATP, este cap de serie numarul 13. Acestea sunt doar cateva dintre diferentele dintre clasamentul ATP si ordinea capilor de serie.

Turneul de la Wimbledon incepe la 2 iulie.


wimbledon serena williams williams mihaela buzarnescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005854 (s)