News Flash:

CM 2018: Spania - Maroc 2-2, Portugalia - Iran 1-1, in ultima etapa a grupei B. Spania si Portugalia s-au calificat in optimi

26 Iunie 2018
791 Vizualizari | 0 Comentarii
spania

Grupa B a Cupei Mondiale nu a produs surprize. Spania si Portugalia s-au calificat in optimile turneului final, in timp ce Maroc si Iran sunt nationalele care s-au clasat pe locurile 3 si 4 ale grupei si isi iau ramas bun de la Campionatul Mondial.
La egalitate perfecta dupa doua runde, Spania si Portugalia s-au luptat in luni seara (25 iunie) pentru sefia grupei. Campioana mondiala din 2010 parea favorita, in conditiile in care adversara, Maroc, era deja eliminata de la turneul final. Mai mult, iranieinii aveau si ei sanse de calificare, astfel ca se anunta un duel de foc la Saransk.

In minutul 90, scorul era Portugalia - Iran 1-0 si Spania - Maroc 1-2, iar lucrurile pareau clare, cu Ronaldo&Co castigatorii grupei. Doar ca, practic in acelasi timp, doua decizii luate cu ajutorul VAR-ului au intors situatia. Lusitanii au fost sanctionati cu un hent in careu, iar Iran a egalat situatia din penalty. In cealalta partida, Spania a marcat prin Iago Aspas, dar tusierul a ridicat fanionul pentru offsaid. Dupa VAR, centralul a validat reusita, iar lucrurile s-au schimbat la 180 de grade.

Nationala Spaniei a ratat pe final duelul cu selectionata Uruguay-ului. Ibericii s-au clasat pe primul loc in grupa B si vor intalni Rusia in optimi, in timp ce Portugalia va juca impotriva lui Suarez si Cavani, protagonistii unei nationale care a castigat de doua ori Cupa Mondiala, in 1930 si 1950.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004954 (s)