News Flash:

Se plimba prin padure cand a vazut dupa un damb o sfera uriasa, asa ca a decis sa o dezgroape. Ce a descoperit inauntrul este surprinzator

8 Octombrie 2017
6719 Vizualizari | 0 Comentarii
damb

Adânc în pădurile din Bosnia a fost descoperită o sferă uriașă perfectă cu circumferința de un metru, sau chiar mai mult. Ce era ea?


Din păcate nimeni, niciun arheolog, nu-și poate da seama ce e de fapt, se știe doar că în ea există o mare concentrație de fier. Dr. Sam Osmanagich susține că în regiune au existat foarte multe astfel de sfere, în secolul al XX-lea există multe mențiuni scrise despre ele. Au apărut chiar și zvonuri cum că în uriașele mingi s-ar ascunde un miez de aur, tocmai de aceea oamenii au început să le distrugă. Acum ele au devenit o raritate.

 

Dr. Sam Osmanagich mai crede și că ele sunt o dovadă a faptului că o civilizație necunoscută a trăit pe acest teritoriu în urmă cu 1.500 de ani. El bănuiește că acestea sunt cele mai vechi mingi din piatră făcute de oameni.

Osmanagich mai menționează că mingile pot reprezenta un indiciu care va duce către o descoperire de proporții: el bănuiește că dealurile din valea din Bosnia sunt de fapt rămășițe ale unor piramide antice care sunt legate între ele prin pasaje subterane.

Președintele Asociației Europene a Arheologilor, Anthony Harding, a declarat: ,,E adevărat că există relicve importante acolo, dar majoritatea sunt Medievale sau din Epoca Bronzului. Cei care speculează că ar fi vechi de peste 12.000 de ani nu știu despre ce vorbesc”.


Totuși, nimeni nu a reușit să spună clar dacă aceste sfere uriașe sunt rezultatul unui bizar fenoment natural, dacă au fost realizate de om, sau care era scopul lor în epoca în care au fost construite.

 

Iată cum arată această sferă uriașă mai de aproape:


bosnia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1438 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004683 (s)