News Flash:

Iată cum arata vila lui Fuego! Vecinii lui: „Are sofer personal, iar o doamna ii face cumparaturile”. Are camere de supraveghere peste tot si o curte imensa

8 Octombrie 2017
7468 Vizualizari | 0 Comentarii
fuego
Fuego este unul dintre cei mai indragiti solisti de muzica populara, atat in Romania, cat si la noi. Artistul nu si-a etalat niciodata in public viata personala, dar nici faptul ca ar trai in lux, asta chiar daca se stie ca el castiga bani grei din industria muzicala.
Daca v-ati asteptat ca locuinta in care sta Fuego sa arate ca un adevarat palat, nu e deloc asa. Desi casa cantaretului iese cu mult in evidenta fata de locuintele vecinilor, mai ales ca are si un acoperis impunator, locul nu da pe afara de lux.
Jurnalistii de la libertatea.ro au vorbit si cu cativa dintre vecinii lui Fuego, care spun ca acesta are si sofer personal. ”Este un baiat respectuos, nu are obiceiul sa vina la magazine, ii face cumparaturile o doamna angajata, ori la mat, dar sta de vorba cu oricine. Fuego e ardeleanul nostru care vorbeste si canta frumos. Zilele trecute, a oprit pe marginea drumului, soferul il astepta in masina si el manca cirese din pom”, povesteste o doamna care locuieste in apropiere de Paul Surugiu.

Așa arată casa lui Fuego

b12

Pentru a trăi în liniște, departe de zarva Bucureștiului, Fuego a ales să-și construiască o locuință în satul Bălteni din Ilfov. Chiar dacă are o locuință simplă, aceasta este foarte bine protejată. Vecinii lui Paul Surugiu mai spun că, pe lângă gardul destul de înalt, curtea este împânzită de camere de supraveghere, așa ca oricine îi trece pragul neinvitat, să fie imediat observat.

Din curte, Fuego are o priveliște minunată spre un lac din apropiere


b13

 

Curtea mai are și o grădină mare cu gazon îngrijit, o bucătărie de vară, dar și o priveliște absolut minunată spre un lac din apropiere.


fuego romania
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1373 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005145 (s)