News Flash:

Cosmina Pasarin dezvaluie cum se tachineaza cu buna sa prietena Gina Pistol

7 Octombrie 2017
1082 Vizualizari | 0 Comentarii
gina
Cosmina Pasarin si Gina Pistol se cunosc de ani de zile si se apreciaza foarte mult reciproc. Intre cele doua exista o prietenie stransa, si ca in orice prietenie, hazul de necaz ocupa un loc fruntas.
La varsta de 35 de ani, impliniti marti, 3 octombrie, Cosmina Pasarin a vorbit despre prietenie, relatii amoroase si casnicie.

"Cum s-a ajuns sa fim amandoua nemaritate? Habar nu am! Nici noi nu stim. Noi glumim foarte des pe aceasta subiect. Cand vine vorba de casatorie avem tot felul de glume. Pur si simplu asa a fost sa fie. Nici nu ne-am dorit acest lucru, in ideea sa ne facem un scop. Noi am considerat ca daca e cazul sa se intample, sa se intample. Am invatat sa fiu fericita si cand nu am o relatie pentru ca ma ocup mai mult de mine, la nevoile mele, la lucrurile pe care mi le doresc si consider ca in momentul in care voi incepe o relatie voi fi pregatita si iata ca relatiile mele din ultimii ani, daca e sa fac o socoteala, cam 11 ani in relatie i-am petrecut si cred ca e bine sa mai stam si singuri uneori", a spus Cosmina la un post de televiziune.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006386 (s)