News Flash:

S-a ras cu lama pe picioare si a doua zi dimineata s-a speriat cand a vazut ca picioarele ei erau acoperite de puncte rosii. Credea ca e doar o iritatie, dar cand s-a dus la doctor, a primit o veste foarte trista

7 Octombrie 2017
3433 Vizualizari | 0 Comentarii
Rhiannon Douglas

Rhiannon Douglas are 21 de ani și ceea ce credea că este o simplă iritatie s-a dovedit a fi ceva îngrozitor, uite ce avea.

Prima dată când a văzut punctele roșii pe picioare credea că este o simplă iritație provocată de lama de ras, ceva care în mod normal se mai întâmplă, dar după ce nu i-a trecut timp de două zile, ba mai mult, se înrăutățea, a mers la medic.

Prima dată i s-a spus că are ceva care se numește Purpura Henoch-Schönlein, care mai poartă și numele de HSP, o boală rară care face ca vasele de sânge din corp să se umfle și să sângereze, ceea ce, la suprafața pielii, arată ca o iritație.

Totuși, pastilele care i-au fost date pentru această boală nu i-au ameliorat starea, fata a început să aibă acnee pe spate și să ia în greutate foarte mult. Ea mărturisește: ,,Iritația devenise atât de rea încât mă durea, picioarele au început să mi se umfle și mă dureau toate articulațiile. Era o adevărată luptă să mă trezesc, să cobor scări și uneori rămâneam fără aer”.

Alte teste au arătat că Douglas avea o tumoră de 8,5 cm. în piept care era canceroasă. Ceea ce este și mai îngrozitor e faptul că dacă iritația nu ar fi apărut, ar fi fost prea târziu pentru a trata cancerul.

La o lună după diagnostic și după ce și-a schimbat complet stilul de viață, tumora s-a micșorat la 7,5 cm fără tratament! Ea este acum pe drumul spre o recuperare completă și sfătuiește pe oricine are iritații pe piele sau bănuiala că ar avea cancer să meargă la medic, există articole care spun că iritațiile sunt un simptom necunoscut al cancerului.


rhiannon douglas iritatie punctele picioare cancerului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006825 (s)