News Flash:

SCENE SOCANTE intr-un bar din Timis! A intrat cu drujba si a distrus totul in cale - VIDEO

27 Septembrie 2015
1205 Vizualizari | 0 Comentarii
drujba
Momente de groaza intr-o localitate din Timis. Un barbat a intrat intr-un bar inarmat pana in dinti. Avea o drujba, o bata si un cutit. Oamenii au fugit care incotro, in timp ce agresorul distrugea tot ce-i iesea in cale. Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere.
Un barbat de 36 de ani a intrat intr-un bar dintr-o localitate din Timis inarmat cu o bata, un cutit si o drujba. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale barului din localitatea Lenauhaim se vede cum barbatul iese din masina, vorbind la telefon si pune la pamant un gratar de pe terasa. Apoi, sustine proprietarul, ar fi taiat cauciucurile a trei masini scrie ziuadevest.ro.
Inarmat cu un par, barbatul revine pe terasa si sparge un geam. Potrivit stirileprotv.ro, tot pe imagini se vede cum, la un moment dat, merge la masina, de unde se intoarce cu o drujba. Speriati, clientii au disparut rand pe rand.
Individul a fost filmat in timp ce porneste drujba si incearca sa taie stalpii terasei. In imagini se vede si un politist din localitate care vrea sa il calmeze. In urma cu sase luni, proprietarul barului si barbatul de 36 de ani s-au batut, iar de atunci nu si-au mai vorbit.

Galerie Video


timis agresorul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006819 (s)