News Flash:

SOCANT! Si-a rapit, violat si batut sotia in repetate randuri! Agresorul a fost prins de politisti

26 Septembrie 2015
1184 Vizualizari | 0 Comentarii
violata2
Batai si violuri repetate, acesta este tratamentul la care a fost supusa timp de cateva luni o tanara din Lugoj, de catre sotul de care incearca sa divorteze din luna martie. Femeia spune ca a facut nenumarate plangeri la politie, dar fara niciun rezultat. Intr-un final a ajuns la Spitalul Municipal din Timisoara, cu vanatai pe corp si la cap.
Tanara in varsta de 32 de ani din Lugoj le-a povestit reporterilor Tion.ro ca a depus actele pentru a divorta de sotul sau, in varsta de 40 de ani, in luna martie a acestui an. Ea a fugit de acasa, deoarece era supusa unui tratament de batai repetate, dar fetita sa, in varsta de patru ani, a ramas la sot.
Femeia spune ca pe parcursul verii barbatul a urmarit-o pe strada, a luat-o cu forta in masina, a batut-o si a violat-o in repetate randuri. Mai mult, tanara povesteste ca ar fi depus si mai multe plangeri la politie, insotite de certificate medico-legale, dar oamenii legii nu au luat nicio masura.
Tanara a prins curaj cand a vazut povestea Georgianei, fata din Timisoara, care a fost de asemenea batuta de catre fostul prieten si a reusit sa il contacteze pe avocatul acesteia, care a preluat cazul. Avocatul a reusit si sa obtina un ordin de restrictie impotriva sotului si o dispozitie a instantei care il obliga pe acesta la un control psihiatric.
Joi dimineata femeia s-a prezentat la Judecatoria Lugoj, unde avea termen pentru procesul de divort. Inainte sa intre in sala de judecata, spune aceasta, sotul a rapit-o din fata institutiei, a fortat-o sa intre in masina si a dus-o la Surduc, unde a violat-o, intr-o cabana. Femeia are si martori pentru aceasta scena, respectiv doua femei din Lugoj, care au vazut intreaga intamplare si au alertat autoritatile.
De la Surduc, barbatul s-a indreptat spre Timisoara, spre sediul unui notar public, pentru a o forta pe aceasta sa semneze anularea ordinului de restrictie.
Din fericire, tanara a reusit sa fuga in timp ce barbatul cauta un loc de parcare si s-a ascuns intr-un imobil din apropierea Tribunalului Timis, fara acte, bani sau telefon mobil, care ramasesera in masina. O femeie care locuia in respectiva cladire a ajutat tanara si a sunat la politie, scrie tion.ro. Politistii timisoreni au luat legatura cu cei din Lugoj, care i-au anuntat ca in urma sesizarilor femeilor care au asistat la scena din fata Judecatoriei Lugoj au inceput o actiune de cautare a celor doi.
Tanara a ajuns la Spitalul Municipal din Timisoara cu vanatai pe corp si la nivelul capului, unde primeste ingrijiri medicale.

Agresorul a fost prins


Barbatul care si-a violat si si-a rapit sotia chiar din fata Judecatoriei Lugoj, inaintea procesului de divort, a fost prins de politisti, vineri dimineata. 
Suspectul era dat in urmarire locala inca de joi dupa-amiaza, atunci cand politistii au aflat ca a incalcat restrictia impusa de instanta si s-a apropiat de sotia sa.

judecatoria lugoj tribunalului timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006189 (s)