News Flash:

Samsung opreste vanzarile de Galaxy Note 7. Vezi care sunt motivele

2 Septembrie 2016
1039 Vizualizari | 0 Comentarii
Samsung Galaxy Note 7
Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co a anuntat vineri, in mod oficial, ca a decis sa opreasca vanzarile de smartphones Galaxy Note 7 si de asemenea va furniza noi dispozitive pentru telefoanele vandute deja, dupa descoperirea unor probleme la bateria telefonului, informeaza Reuters.
Potrivit unor informatii aparute in presa sud-coreeana, unii utilizatori ai noului telefon Galaxy Note 7, care a fost lansat in Coreea de Sud si pe alte piete la inceputul acestei luni, s-au plans ca bateria telefonului lor a explodat.
Intr-un comunicat de presa, Samsung a precizat ca va dura aproximativ doua saptamani sa pregateasca noi dispozitive pentru telefoanele care au fost vandute deja. Grupul precizeaza ca dintr-un numar de un milion de telefoane Galaxy Note 7 au fost indentificate doar 24 de exemplare cu probleme la baterie.
Galaxy Note 7 este comercializat in SUA si Coreea de Sud incepand cu data de 19 august, la un pret de 988.900 woni (882 de dolari).
Existenta unor probleme de calitate la Galaxy Note 7 ar putea provoca pierderi Samsung in conditiile in care grupul sud-coreean conteaza pe mai noul smartphone al sau pentru a mentine dinamica vanzarilor si a veniturilor in a doua jumatate a acestui an. In plus, decizia celor de la Samsung de a opri vanzarile de Galaxy Note 7 vine cu o saptamana inainte ca rivalul american Apple sa prezinte un nou model de iPhone.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005635 (s)