News Flash:

Protocol de colaborare incheiat intre Consiliul Local Civic, patronate si sindicate

2 Septembrie 2016
1159 Vizualizari | 0 Comentarii
cl civic
Consiliul Local Civic Arad a parafat un protocol de colaborare "in limitele legii, in vederea solutionarii problemelor de interes comun" cu filialele aradene ale patronatelor si sindicatelor, a informat presedintele CLC, Dan Artimon. 
Potrivit sursei citate, colaborarea se va face "doar in baza si in masura in care statutul fiecarui ONG, patronat sau sindicat permite acest lucru si cu respectarea integrala a independentei si autonomiei juridice si financiare a fiecarui ONG, patronat sau sindicat". 
Protocolul, care a fost semnat de reprezentanti ai CNSLR Fratia, Cartel Alfa, IMAR, Patronatul National Roman si Consiliul Local Civic, ramane deschis si altor ONG-uri, patronate si sindicate ce doresc sa subscrie si are calitatea unui "Gentlemen's Agreement", a mentionat Artimon. 
"Independent de calitatea noastra de reprezentanti ai sindicatelor, ai patronatelor, asociatiilor nonguvernamentale suntem toti parte a comunitatii aradene, indiferent de specificul problemelor pe care fiecare ONG, patronat sau sindicat este destinat, conform propriului statut, sa le solutioneze, multe dintre aceste probleme pot influenta, mai mult sau mai putin, intreaga comunitate aradeana", a declarat miercuri presedintele CLC Arad, Dan Artimon. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006027 (s)