News Flash:

Consiliul Judetean Arad a aprobat infiintarea unui corp de control al presedintelui

2 Septembrie 2016
1287 Vizualizari | 0 Comentarii
cs arad
Consiliul Judetean Arad a aprobat miercuri, noua organigrama si noul stat de functii, urmare reorganizarii aparatului de specialitate al institutiei, care prevede infiintarea unui corp de control al presedintelui CJ, precum si un Birou de Executari Silite. 
La nivelul CJ Arad au fost infiintate nu mai putin de 47 de noi posturi, numar considerat prea mare de catre consilierii judeteni PSD si ALDE, care au votat impotriva proiectului. Acesta a trecut, totusi, datorita voturilor exprimate de consilierii PNL si UDMR, totalizand 19 voturi 'pentru' si 11 'impotriva'. 
Conform presedintelui CJ Arad, Iustin Cionca, odata cu adoptarea acestui proiect, la nivelul administratiei judetene a fost infiintat Serviciului Corp Control Presedinte si Biroul de Executari Silite, doua structuri extrem de importante pentru eficientizarea activitatii in administratie, infiintate pentru a verifica tot ceea ce se realizeaza pe bani publici. 
"Am promovat aceste schimbari ale organigramei institutiei din nevoia de a atrage in CJ profesionisti, oameni cu experienta. Am promis ca vom schimba ritmul in administratie si exact acest lucru vrem sa-l facem, dar pentru aceasta este nevoie de acoperirea unui segment mai larg cu personal de specialitate. Se stie ca exista o problema in legatura cu calitatea investitiilor publice asa ca am votat si pentru constituirea Serviciului Corp Control Presedinte, care sa verifice ceea ce se realizeaza pe bani publici", a declarat Iustin Cionca. 
In ceea ce priveste Biroul de Executari Silite, presedintele CJ Arad a subliniat ca infiintarea acestuia a fost o necesitate, deoarece "este nepermis ca amenzile date de Consiliul Judetean, cum ar fi de exemplu cele date transportatorilor care distrug drumurile judetene fiindca nu respecta restrictiile de tonaj, sa nu fie incasate". 
"Doresc sa mentionez ca Agentia Nationala a Functionarilor Publici a dat aviz pozitiv infiintarii noilor structuri, care vor deveni operationale in cel mai scurt timp posibil, proiectul aflandu-se in linie dreapta", a adaugat Iustin Cionca, presedintele CJ Arad. AGERPRES

presedintelui cj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006890 (s)