News Flash:

REVOLTATOR! Un copil cu autism si mama lui, UMILITI la spital. Scena a fost filmata

11 Aprilie 2017
985 Vizualizari | 0 Comentarii
scandal autism
Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti a inceput, marti, o ancheta interna, dupa ce o mama a postat pe o retea de socializare un filmulet in care acuza un medic stomatolog ca a refuzat sa-i trateze copilul pe motiv ca acesta este autist, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Data afara din spital cu copilul de mana. Motivul? Nu ii trateaza maseluta plina de infectie pentru ca este autist. Va rog distribuiti sa nu se mai intample asa ceva si cu alti copilasi. Am fost impinsa, mi s-a smuls telefonul din mana”, a scris mama care acuza medicul pe Facebook.
Femeia sustine ca fiul ei nu a fost tratat de medicul stomatolog pentru ca este autist.
In doar cateva ore, postarea a fost vizualizata de mii de persoane, mai multe declarandu-se indignate.
Conducerea Spitalului Judetean Prahova a inregistrat reclamatia femeii si a inceput o ancheta interna.
”Ne-a semnalat pe mail. S-a declansat ancheta. Am solicitat sa ni se dea nota explicativa de la toti cei implicati. Din ce am inteles de la colegii din Unitatea de Primiri Urgente, luni seara a venit un copil cu un abces la masea. I s-a recomandat intai un tratament pe care mama l-a refuzat. Dar nu am vorbit cu medicul stomatolog inca”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, Marius Nicolescu.
Acesta a adaugat ca nu este de acord ca un refuz sa se faca pe astfel de considerente si ca daca se va adeveri intamplarea, medicului i se poate desface contractual de munca.
”Daca se confirma e sanctionabil, cu sanctiuni drastice, care pot merge pana la desfacerea contractului de munca. Serviciile medicale nu se pot refuzat dintr-un astfel de motiv. Facem ancheta pentru a vedea care este adevarul”, a afirmat Nicolescu.
Pana la ora transmiterii acestei stiri, medicul acuzat nu a discutat cu conducerea spitalului, fiind in tura libera. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1507 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006695 (s)