News Flash:

INCONSTIENTA CRIMINALA! Sofer de microbuz scolar, prins baut la volan

10 Aprilie 2017
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
microbuz scolar
Un sofer care conducea un microbuz scolar in care se aflau 14 elevi a fost depistat de politisti, luni, pe o strada din municipiul Dej, judetul Cluj, sub influenta alcoolului, acesta fiind amendat, iar dreptul de a conduce vehicole i-a fost suspendat pe o perioada de 90 de zile.
Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis, luni, corespondentului MEDIAFAX, soferul care conducea microbuzul scolar avea o alcoolemie de 0,13 mg/l alcool pur in aerul expirat.
„Luni, in jurul orei 7,50, pe strada Nicolae Titulescu, din municipiul Dej, a fost depistat un barbat, de 45 de ani, din Dej, care conducea un microbuz de transport scolar pe traseul Somcutul Mic –Dej, avand o alcoolemie de 0,13 mg/l alcool pur in aerul expirat. Celui in cauza i s-a aplicat o sanctiune contraventionala in cuantum de 1.125 de lei, si i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile, fiindu-i eliberata dovada fara drept de circulatie”, se arata in documentul citat.

Reprezentantii IPJ Cluj au subliniat ca in microbuz se aflau 14 elevi care mergeau la scoala.
„Dupa ce a fost depistat in trafic sub influenta alcoolului, soferul a fost inlocuit de un alt conducator auto, care a preluat microbuzul”, au spus sursele citate.
Politistii clujeni vor continua in perioada urmatoare actiuni similare de verificare a soferilor in trafic. Mediafax.ro

sofer ipj cluj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004999 (s)