News Flash:

Liviu Dragnea, la Inalta Curte: "Sper ca judecatorii sa imi dea dreptate cu ce am cerut in contestatia la executare din dosarul Referendumul”

10 Aprilie 2017
903 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea01
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit luni la instanta suprema, el declarand ca spera ca cei cinci judecatori din complet sa ii dea dreptate si sa admita contestatia sa la executare in dosarul "Referendumul", in care a fost condamnat definitiv, in aprilie 2016, la doi ani de inchisoare cu suspendare.
Liviu Dragnea a ajuns la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) cu o ora dupa ce a inceput sedinta la Completul de cinci judecatori si s-a intalnit in curtea instantei supreme cu avocatul sau, cu care a ramas sa fumeze.
Intrebat daca spera sa scape de condamnarea din dosarul "Referendumul” dupa judecarea contestatiei, Dragra a spus: "Vedem dupa”.
Dragnea si avocatul sau au intrat apoi in sediul ICCJ, unde s-au intalnit cu fostul senator Dan Sova, cu care presedintele PSD a inceput sa discute in fata salii de judecata, in asteptarea dezbaterii contestatiei sale.
Completul de cinci judecatori al instantei supreme a inceput la ora 09.00 sedinta de judecata, la acel moment Liviu Dragnea nefiind prezent in sala, unde era doar avocatul acestuia.
Contestatia este judecata de Completul de cinci judecatori in urma unei decizii din 7 martie a Inaltei Curti de Casatie si Justitiei. Initial, dosarul a fost inregistrat la Tribunalul Bucuresti, care a decis, in 15 februarie, trimiterea cauzei la instanta suprema.

liviu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006068 (s)