News Flash:

NATO isi deschide CENTRU DE CONTRASPIONAJ in Romania

10 Aprilie 2017
1259 Vizualizari | 0 Comentarii
nato
NATO intentioneaza sa deschida un centru de constraspionaj la BucurestiPresedintele Klaus Iohannis a cerut deja Parlamentului, prin intermediul unei scrisori, sa aprobe infiintarea pe teritoriul Romaniei a Detasamentului de Contrainformatii, care isi va desfasura activitatea pe langa Comandamentul Diviziei Multinationale de Sud Est din Capitala.
Exista o intrebare pe care noi, romanii, ar trebui sa ne-o punem, de ce mai acceptam inca un centru, Romania gazduind deja doua structuri NATO infiintate dupa summit-urile din Tara Galilor si Varsovia?  
Aliatii Nord-Atlantici spun ca ar fi utila infiintarea detasamentului de contrainformatii pe teritoriul nostru din cauza "amenintarilor raportate" in prezent.
 Pe fondul cresterilor tensiunilor de la Marea Neagra, unde Rusia desfasoara o ampla activitate militara (Activitate mai intensa decat cea de pe timpul Razboiului Rece), este chiar inteleapta o asemenea decizie? In fond noi suntem vazuti de straini ca fiind un stat tampon, in calea rusilor. Asteptam ca Presedintele Klaus Iohannis sa dovedeasca faptul ca nu este doar un pion, care asteapta linistit sa fie "mutat" ca pe o tabla de sah.

nato bucuresti presedintele klaus iohannis contrainformatii sud est
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006725 (s)