News Flash:

Remediu instantaneu pentru tuse alcatuit din doar 3 ingrediente simple!

24 Aprilie 2018
947 Vizualizari | 0 Comentarii
tuse

Dar daca se-ntampla sa te imbolnavesti, amana putin remediile farmaceutice si incearca mai intai acest remediu casnic uluitor de eficient.

Mai multe studii diferite au demonstrat potentialul terapeutic incredibil al acestui sirop de casa. Este usor de preparat si foloseste doar ingrediente simple!


Iata de ce ai nevoie ca sa-l prepari:

Ingrediente:

– 3 linguri de zeama de lamaie

– 1/4 cana de miere

– 2 linguri de ulei de cocos

Instructiuni:

1. Combina ingredientele intr-o oala si incalzeste-le la foc mic pana la topirea completa a uleiului de cocos.

2. Inghite din cand in cand o lingura din siropul preincalzit. Cel mai bine este sa-l amesteci cu apa sau ceai fierbinte.

3. Dupa racire, siropul se ingroasa.

4. Siropul poate fi pastrat la frigider timp de o luna.

5. Incalzeste-l putin inainte de folosire.

Care este secretul eficientei siropului?

Mierea poseda proprietati antivirale si antimicrobiene foarte puternice. Studiile clinice au aratat ca mierea combate tusea la fel de bine precum multe remedii farmaceutice fara prescriptie medicala. Mierea reprezinta si un bun intaritor al sistemului imunitar.
Nu este deloc o intamplare faptul ca zeama de lamaie este aproape nelipsita din remediile naturiste. In cazul de fata, sunt exploatate proprietatile antivirale si antiseptice ale acestui fruct citric.

Fiind bogat in antioxidanti, uleiul de cocos amplifica si el efectele benefice ale siropului. Acesta contine si o cantitate mare de acid lauric, care poseda si proprietati antibacteriene si antivirale. Uleiul de cocos grabeste vindecarea simptomelor de raceala si gripa si calmeaza gatul atunci cand este adaugat la ceaiuri.

In combinatie, aceste ingrediente simple creeaza un remediu excelent pentru intarirea functiei imunitare, calmarea tusei si vindecarea inflamatiilor gatului. secretele.com


lamaie siropul siropului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005007 (s)