News Flash:

Primarul Robu se pregateste de vacanta. Unde se va relaxa edilul sef al Timisoarei, impreuna cu familia

19 Iulie 2015
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
robu in america
Vara trecuta a fost in Ibiza, Spania, in iarna s-a relaxat in Dubai, in Emiratele Arabe, de Pasti a ales insula Rhodos, Grecia, iar acum primarul Nicolae Robu se pregateste din nou de vacanta. Edilul-sef al Timisoarei isi va petrece concediul in Italia de aceasta data, familia Robu optand pentru insula Sardinia.
Primarul Nicolae Robu va pleca in vacanta in luna august, dupa Ziua Timisoarei, 3 August.
Destinatia aleasa de aceasta data? Familia Robu se va relaxa pe o insula din Marea Mediterana – Sardinia, Italia, scrie tion.ro.
„O sa merg in Sardinia, dar nu stiu exact unde. Sotia se ocupa, eu habar n-am, eu sunt gata, cu bagajele facute, plecam, in rest… In august voi pleca, dupa Ziua Timisoarei. Nu stiu daca mai apuc sa merg la Mamaia si la Felix. La Felix probabil, fiind aproape aici”, spune primarul. Dupa ce a ajuns primar, Robu se declara un fan impatimit al statiunii Mamaia.
Vara trecuta, edilul-sef al Timisoarei a ales sa-si petreaca vacanta in Ibiza, celebra insula a Spaniei frecventata de impatimitii de cluburi si distractie, unde a plecat impreuna cu sotia si fiica, dar si cu familia colegului sau de partid Dumitru Dinulescu, care l-a insotit si prin alte sejururi prin lume.
Primarul Nicolae Robu a mai vizitat si alte locuri ale lumii anul acesta, dar in deplasari oficiale. La inceputul anului le-a transmis salutari timisorenilor, via Facebook, din New York, SUA, iar in primavara a fost in Maroc, acolo unde, printre altele, spunea ca a apreciat… armonia dintre brazi si palmieri.

ibiza spania rhodos grecia nicolae robu dumitru dinulescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008857 (s)