News Flash:

Nunta cu final tragic intr-o localitate din Timis

19 Iulie 2015
1987 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
De la nunta la lupte cu pari si topoare! O persoana a murit si alte trei au fost ranite in localitatea timiseana Lenauheim. Un barbat a fost snopit in bataie de un grup de nuntasi. Vecinii acestuia i-au sarit in ajutor, au fost urmariri ca in filme si masini distruse, totul terminandu-se cu interventia mascatilor. De la ce a pornit totul? Unul dintre nuntasi a trecut prea repede cu masina prin localitate, iar victima i-a facut observatie.
Scandalul a inceput sambata dupa-amiaza in jurul orei 17, in Lenauheim. Potrivit martorilor, un tanar care se indrepta spre o nunta ce se desfasura in localitate a trecut cu masina in viteza ridicand praful si facand galagie. Un barbat care locuia pe acea strada i-a facut observatie soferului, spunandu-i ca este ora de liniste si ar trebui sa circule mai incet cu autovehiculul. Suparat ca i s-a facut observatie, soferul, despre care martorii supun ca era baut, a iesit din masina si i-a dat un pumn barbatului care l-a atentionat. Vecinii au chemat politia care a reusit sa-i desparta pe barbati si i-au amendat. Persoana lovita a primit ingrijiri medicale la fata locului si nu a fost transportata la spital.
Soferul bataus a plecat mai departe spre locul unde se desfasura nunta, unde i-a povestit fratelui sau ce s-a intamplat. Acesta, la randul sau si-a adunat mai multi prieteni, printre care si tatal miresei, si a pornit cu doua masini spre casa victimei. Acolo nuntasii au inceput sa-l bata pe barbat, care a fost pus la pamant imediat. Unul dintre agresori l-a lovit cu un par  atat de puternic, incat barbatul a murit pe loc.
Cand vecinii au vazut intreaga scena au sarit in ajutorul victimei, inarmati cu topoare si pari. Imediat scandalagii au fost si ei luati la bataie, iar cele doua masini au fost distruse cu pietre si lovituri de topor. Unul dintre agresori a reusit sa fuga de multimea furioasa, cu o a treia masina, aflata in apropiere. Vazand ca acesta scapa, cativa dintre vecinii victimei l-au urmarit cu un alt autoturism, l-au tamponat si au reusit sa-l scoata de pe drum, scrie tion.ro.
In urma scandalului, fratele soferului, dar si parintii victimei au fost raniti si au ajuns la spital. Mai multi vecini ai barbatului mort au incercat sa-l transporte pe acesta cu masina proprie la spital, dar, pe drum, ei s-au intalnit cu ambulanta. Din pacate, medicii nu au putut decat sa constate decesul barbatului.
La fata locului au ajuns mai multe echipaje de politie, mascatii de la Jandarmerie si IPJ Timis, dar si un procuror. Patru persoane au fost duse la audieri, iar oamenii legii incearca sa stabileasca cu exactitate ce s-a intamplat.
In ciuda acestor evenimente, nunta a continuat la Lenauheim…

scandalul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004714 (s)