News Flash:

Politistii de la "crima organizata" au dat buzna peste traficantii de tigari din Timis si Caras-Severin

17 Februarie 2015
1226 Vizualizari | 0 Comentarii
Mascatii au descins marti dimineata in mai multe locatii din Timis si Caras-Severin, pentru destructurarea unei retele de traficanti de tigari.
In Timis se desfasoara 14 perchezitii, in Timisoara, Moravita, Gataia, Jena, Lugoj si in apropiere de Traian Vula, iar in Caras-Severin au loc peste 20 de perchezitii.
La operatiune participa politisti de la crima organizata din Timis Caras-Severin si Arad, mascati de la inspectoratele de politie din Caras-Severin si Timis, dar si jandarmi.
UPDATE. Membrii gruparii evitau contactele directe, legatura fiind asigurata de catre lider, transmite DIICOT. 30 de persoane vor fi aduse la Biroul Teritorial al DIICOT din Caras-Severin pentru audieri.
Oamenii legii suspecteaza ca principalul suspect in acest caz a constituit un grup infractional organizat, incepand cu anul 2014, care a traficat peste 77.000 de pachete de tigari, scrie tion.ro.
"Activitatea infractionala a gruparii a fost structurata pe trei mari paliere. Astfel, liderul grupului a creat un segment responsabil cu aprovizionarea, un palier responsabil cu transportul si depozitarea precum si palierul de distributie stradala", au transmis reprezentantii DIICOT.
Mai mult, acestia arata ca membrii gruparii foloseau termeni codati pentru a comunica trasee, iar contactele directe erau evitate.
"Din probele administrate in cauza, rezulta ca activitatea gruparii se desfasura dupa anumite reguli, in sensul ca erau evitate contactele directe intre membri grupului, legatura fiind asigurata de catre lider.Erau folositi termeni codati pentru a comunica trasee, locuri de depozitare sau de distribuire a marfii, asigurarea transporturilor prin folosirea de antemergatori si statii de emisie receptie", au mai precizat reprezentantii DIICOT.

mascatii in timis update
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006572 (s)